Een beetje late nieuwsbrief vandaag. Maar dat heeft een reden...
Vanaf medio volgende week zijn mijn de sieraden ook in de webshop van De Oostvaardersplassen te koop! De andere artikelen die in deze webshop staan zijn ook met de hand gemaakt, door allemaal bevlogen dames!
Dat deze dieren hier in dit gebied onder erbarmelijke omstandigheden staan is waarschijnlijk wel bekend dankzij de aandacht in de media (o.a. van Hans Klok, Zangeres Hannie, Ankie van Grunsven, Belinda Meuldijk en
meer bn'ers...). En aan dit goede doel gaat Atelier Hobbekol ook een beetje meehelpen. Voor wie hier een kijkje wil nemen kan kijken op 'SpeldinHooiberg'!
Dit was heel veel werk om alles op de foto te zetten en daarom deze verlate nieuwsbrief. Als kleine tegemoetkoming is er een korting van 15% op alle sieraden t/m zondagavond 6 mei met de toepasselijke code: hert in de webshop van Atelier Hobbekol!

Dan nu over op de sieraden die er deze week zijn gemaakt.
Meerdere oorbellen waarvan u hieronder vier paar ziet staan.


Verder zijn er nog een paar nieuwe kettingen gemaakt, maar deze wil ik
u toch niet onthouden!


Een ketting van handgemaakte Murano kralen! De zomer spat er vanaf!
Voor wie niet al te smal is en iets opvallends wil dragen, of van grove sieraden houdt is deze ketting helemaal te gek!
Vanaf zaterdagmiddag staan ze in de webshop te koop!

Vergeet u de moederdag-aktie niet? T/m 13 mei krijgt u bij uw bestelling van de sieraden maar liefst 15% korting met de code: moederdag
En de aktie, armband/enkelbandje is ook verlengt! Omdat ik zo vrolijk van de zon wordt, is er zolang de voorraad strekt, bij iedere bestelling zo'n leuk armband/enkelbandje GRATIS bij iedere bestelling!


Fijn weekend en geniet van de zon namens Atelier Hobbekol! 
 

Met vriendelijke groet, Gerda Beintema. 

Reacties

Populaire posts