Afscheid van de zomer

Vandaag een extra vroege editie van de nieuwsbrief. De geluiden van de naderende herfst, worden nu toch wel heel hardnekkig! Afscheid van het mooie weer waar iedereen begin van het jaar zo naar uitgekeken had en wat toch "ietwat anders uitpakte" als wat iedereen verwachtte! Een heerlijke zomer hebben we gehad, maar nu is het weer tijd voor de natuur om zich te herstellen en zijn de mooie herfsttinten steeds zichtbaarder.  De planten doen het nog een beetje mooier als nodig is dit jaargetijde...


De druiven hangen te gisten aan de struiken!Het waren er zoveel dit jaar dat we er gewoon niet tegenop konden eten, ondanks dat we veel weg hadden gegeven. Als je aan komt lopen ruik je de gistlucht en ze smaken ook minder lekker als een week geleden. Binnenkort komen de "wolken spreeuwen" en in een paar dagen tijd is de hele struik leeg (dat zijn meterslange naar iedere zijde waar hij heen kan!) en dan eten de vogels zich helemaal 'dronken' vanwege deze gist! 
Ik ben al druk bezig om sieraden voor het najaar te maken en te fotograferen.  Maar omdat alles door mezelf met de hand gedaan wordt, gaat dit natuurlijk niet zo snel als ik zou willen. Daarom nog geen foto's, maar ik kan u al wel verklappen dat er o.a. armbanden van half-edelsteen bijkomen! Ook voor deheren zijn deze al gemaakt! Verder wordt deze laatste rubriek zo zachtjes aan een beetje uitgebreid!
 De workshop parelknopen kan nog wel op verzoek gedaan worden door bijvoorbeeld aanstaande bruidjes, maar gaat binnenkort verdwijnen en maakt plaats voor een andere workshop  waar meer vraag naar is. 
En om afscheid van de zomer te nemen wil ik de herfst welkom heten met een korting van 10% op alles met de code: herfst Deze korting duurt t/m zondag 23 september 2018 en is ook geldig op afgeprijsde artikelen!
Dan hoop ik dat er mensen zijn die vandaag en morgen nog eventjes van het mooie weer kunnen genieten en anders een fijne werkweek verder!

M.v.g. Gerda Beintema van Atelier Hobbekol. 

Reacties

Populaire posts