Nieuwsbrief 10-10-2018

Geen nieuwe items deze week. De reden? Het atelier moest weer opgeruimd worden (ja, dat blijft helaas nodig  ) na een dag dat we met de kraam op pad zijn geweest. Het is ongelooflijk veel werk om alles voor die tijd te sorteren en in te pakken, om het vervolgens naderhand weer allemaal uit te moeten pakken en op de plaats te moeten leggen. Ook moet de webshop bijgewerkt worden met de items die eventueel zijn verkocht aan de kraam. Dan kwam er nog bij dat er gisteren twee dames een workshop kwamen doen en daar moest toch ook weer ruimte voor komen zodat we niet over tassen en koffers zouden struikelen! Afijn... het is allemaal gelukt en de dames zijn blij en trots met hun zelfgemaakte tashanger en boekenlegger weer vertrokken. Mij met een voldaan gevoel achterlatend, na zoveel lol te hebben gehad.
Dan is de kwartaalprijs ook weer aangekomen bij een hele blije klant! Hoe blij dat kunt u lezen in de boordelingen van webwinkelkeur. 
Deze week ben ik van plan om een nieuwe dromenvanger voor het najaar te maken en ik probeer hem met andere materialen te maken zodat hij goedkoper wordt als de vorigen. Dit omdat er mensen zijn die er bij de kraam doodgewoon op af komen vliegen en naderhand schrikken van de prijs. Ze zijn helemaal niet duur geprijst als je al het materiaal en de uren rekent, want deze van 1.82 meter (!) wordt normaal verkocht voor rond de 250 euro!

Giga dromenvangers PEACE XXXL

Terwijl hij in de webshop staat voor 74,95! Dat scheelt toch al snel 200 euro. En alle dromenvangers zijn ook nog eens inclusief verzendkosten! Maar ik begrijp dat dit voor veel mensen een hele uitgave is en probeer er dan ook een paar te maken die wat goedkoper zijn zodat iedereen de kans kijgt om een mooie dromenvanger in zijn huis- of slaapkamer (serre kan natuurlijk ook) te hebben hangen. 

En als laatste mededeling, even een vraag voor u:  
 Ik krijg het advies om de nieuwsbrieven niet te vaak te versturen omdat dit als spam ervaren kan worden. Maar onder u zijn meerdere klanten die aangeven dat ze 1x per week een nieuwsbrief echt wel leuk vinden om te ontvangen en uiteraard te lezen. Daarom aan u de vraag wat u liever heeft namelijk: 1x per week/1x per 2 weken/ 1x per maand. Onder de antwoorden verloot ik een sleutelhanger.
En dan laat ik de 20% kortingscode nog even doorlopen om te vieren dat het nazomer is, want dat is uniek (en ikzelf vindt dit ook "errug lekker")!  Maar ik denk niet, dat er veel mensen zijn die dit een straf vinden! Haha. U kunt deze korting krijgen met de code: nazomer en deze duurt t/m zondagavond 14 oktober.
Fijn week!


M.v.g. Gerda Beintema van Atelier Hobbekol.  

Reacties

Populaire posts