Nieuwsbrief met nieuwe oorbellen voorjaar/zomer 2019!

Jaaah...vandaag was de zon er en dat betekende foto's maken! Eindelijk was hij er dan en ik ben dus begonnen met alvast binnen te fotograferen. Buiten is nog te vroeg omdat de zon nog te laag staat. Maar als je enkele weken verder bent dan is ook dit probleem weg en kan ik weer naar hartelust foto's maken van alles wat er gemaakt is. Als eerste ben ik maar eens met de oorbellen begonnen.


De eersten zijn een paar hangers van bewerkt en facet geslepen glas aan een glazen tussenzetsel. De kleur die op de foto nog niet goed te zien is, is abrikoos/roomwit en met een tikkeltje roze binnenin.
De onderste is een variant hierop maar met dit keer een kwastje en glasparels eraan. Hierbij is de abrikooskleur wel goed te zien.Het volgende paar is een gemengde kleur van splitkralen van glas afgewisseld met harskralen. Deze oorbellen zijn afgewerkt met een roze kwastje.Dan een paar in diepgroen. Deze oorbellen zijn afgewerkt met Murano kralen! Mooi bewerkte glaskralen met diepte erin.

 


En voor de verandering hieronder één oorbel!


Dit model is gemaakt als een creool. Het is de bedoeling dat je er maar ééntje in je oor doet. Bijvoorbeeld aan één kant waar je je haren achter je oren hebt gedaan.

En als laatste zonnige bloem oorbellen die heel geschikt zijn om zodra het mooie weer eraan komt, te dragen. Het rode paar heb ik al op Instagram staan en daar komen al heel veel reacties op binnen.De nieuwe oorbellen staan nog niet in de webshop. Dat gaat het weekend gebeuren!

En denkt u er nog even aan dat het donderdag 14 februari Valentijn is? 
'Hint, hint'.. voor de heren onder ons.  
En misschien kunnen de ladies even bij het thuisfront gaan 'hinten'? Haha. Het rode paar is namelijk uitermate geschikt om cadeau te geven (of te krijgen)!

Deze week nog geen kortingscode! Dat komt omdat de SALE nog bezig is in de webshop. Ik had besloten om deze nog een paar daagjes langer te laten duren, maar na deze week komt daar toch echt een einde aan en gaan de prijzen weer terug naar de normale waarden!

Fijn weekend!
M.v.g. Gerda Beintema van Sieraden Atelier Hobbekol.  

Reacties

Populaire posts