Het voorjaar zit in de lucht bij Sieraden Atelier Hobbekol en ik heb dan ook de afgelopen week nieuwe enkelbandjes gemaakt en geplaatst! Heel anders als vorig jaar zomer. Nu met grote glasrocailles en een grappig maar vrolijk polymeer/fimoklei slippertje eraan, of zoals ze tegenwoordig in Nederland de duitse naam gebruiken... 'flip flops'! 


Ze kosten maar €9,95 per stuk (excl. verz.) dus voor nog geen tientje kun je helemaal hip het voorjaar in! Binnenkort worden er meer modellen gemaakt en geplaatst!
Dan is er nog een 'oldie model' armband die ik opnieuw, maar dan met iets andere kralen gemaakt heb samen met een paar oorbellen die helemaal trendy gaan worden de komende zomer. Hoe langer hoe beter en het liefst met veel kwastjes eraan! Lekker hippie-of Ibiza Style. Het kan allemaal wéér deze zomer!En dan het grote moment waar waarschijnlijk iedereen op zat te wachten. De 1e kwartaal verloting van dit jaar! Het is dit keer dit paar oorbellen die helemaal bij aanstaand seizoen passen. De winnares is bekend en daar zal contact mee op worden genomen!


En voor de anderen die dit keer niets gewonnen hebben is er het volgende kwartaal weer een nieuwe kans om een handgemaakt item te winnen. 

Fijne week en 'neus ze'!
M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol. 

Reacties

Populaire posts