Nieuwsbrief Sieraden Atelier Hobbekol 29-05-2019

Het is eind mei en dan komt bij de meeste mensen het vakantiegeld binnen en dus ook bij mij! Ik wist van tevoren al waar ik het aan zou besteden. Wij willen graag weer een caravan kopen. Nu is dat vakantiegeld niet iets waar je heel snel rijk van wordt en dus zijn de mogelijkheden beperkt! Wij hebben nare ervaringen met particulier een caravan kopen en gingen dus afgelopen week na ons eerst georiënteerd te hebben op internet, op pad naar een handelaar. Nou... die caravan leek heel mooi, maar na grondige inspectie van 'de man des huizes' kwamen we er al snel achter dat ook kopen bij een handelaar niet veilig is! De caravan had een klapper tegen voorkant gehad waardoor één van de steunders was ontzet en er scheef onder zat, waardoor er een scheur aan de binnenkant zat waardoor je zo naar buiten keek. Dit alles werdt door ons ontdekt onder het bed aan de voorkant en de handelaar bleef maar herhalen 'dat hij dit nog niet gezien had'! Nou, we zoeken nu maar weer verder naar een goedkoop maar goed vakantie hutje om te trekken. Dit keer maar weer door sparen en bij de duurdere maar vooral vertrouwde dealer kopen! Desnoods volgend jaar!
Tussen het zoeken door en ook nog eens een dag kwijt te zijn aan de libelle zomerweek (wat een straf, hihi) had ik ook nog even de tijd gevonden om wat Ibiza style armbandjes te maken.


Zomers zijn ze geworden, he? Ze staan in de webshop bij de gemixte kleuren armbanden.
En dan zie je deze ook steeds weer meer voorbij komen! Leuk gekleurde mobielkoordjes waar je van alles aan kunt hangen om je mobiel op te pimpen! Ze zijn er een poosje uit geweest, maar nu zijn er weer steeds meer mobiele telefoons op de markt die er het het gaatje weer voor hebben. 

 

En ze kosten ook nog eens niet eens zoveel! Je hebt er al 5 stuks voor 75 cent! Ik gebruik ze veel om beschermengeltjes aan te maken. Maar dat kan ook een kraal of een bedeltje zijn of allebei. Wat dacht je van een klein cadeautje om in een leuke kaart te stoppen, als bedankje of iets liefs te zeggen, het kan allemaal. Kortom... ze zijn heel veelzijdig! Je kunt ze hier in de webshop vinden.
~
Weet u het nog? Drie nieuwsbrieven geleden had ik dit verzoekje geplaatst. Het GRATIS enkelbandje is er nog niet uit!
Dan is het morgen Hemelvaartsdag. De weersvoorspellingen zijn aan de matige kant voor de mensen die er een dagje uit willen of gewoon lekker in de tuin willen zitten. Bij ons in Ens springen we er meestal goed uit en gaan de meeste buien aan ons voorbij. Hopelijk bij de meeste van u ook! Ik weet in ieder geval wat ik morgen ga doen....'kettingen maken'! 
Voor diegenen die van hun vakantiegeld ook iets voor zichzelf willen aanschaffen of een ander heel blij willen maken, heb ik meer dan genoeg keuze!   En als u er nou de kortingscode: vakantiegeld voor gebruikt, krijgt u er ook nog eens 10% korting over! Lekker shoppen toch? Fijne dagen!

(De korting geldt t/m zondag 2 juni en is uitgezonderd afgeprijsde artikelen).

M.v.g. Gerda van Sieraden www.atelierhobbekol.nl. 

Reacties

Populaire posts