Nieuwsbrief Sieraden Atelier Hobbekol 15-08-2019

We hebben de vakantie er weer op zitten en wat hebben we genoten zeg! Heerlijk weer zo aan het strand van Callantsoog waarin harde wind en warme dagen elkaar afwisselden en het zo mogelijk maakte om de ene dag in het lauwe zeewater te zwemmen en waarop je de andere dag kon genieten van een heerlijke harde wind wat perfect bij het strand en de zee past! Het was heerlijk rustig op dit gedeelte van het strand van Nederland waar de honden los mochten lopen en ze zo de hele vakantie naar hartelust konden rennen, waarop we besloten hebben om over een paar weken weer terug te gaan, zo goed is het ons bevallen!





In de paar dagen dat we terug waren ben ik begonnen met de laatste paar oorbellen te maken van deze zomer en me gaan oriënteren op de modetrends van najaar/winter 2019/2020. Moeilijk voor te stellen dat binnen niet al te lange tijd er weer herfstweer aan zit te komen, maar het kriebelt mij alweer met ideeën die zitten te borrelen...
Zo zijn dit dus de laatste paar oorbellen in zomersferen.



Onderstaande armband heb ik met een knipoog naar het komend najaar gemaakt. Diepblauwe met bruine kleuren zodat je deze nu, maar ook straks in de herfst kunt dragen!

 
Hij is gemaakt van voornamelijk Keramieke kralen maar waar ook andere materialen in zijn verwerkt om het niet te zwaar om de pols te laten vallen. De armband wordt gesloten met een prachtige bewerkte knoop die door een lus gaat. Heel handig dus voor mensen die het alleen moeten doen.
De kleuren bruin en oranje gaan als je de voorspellingen mag geloven er o.a. dit najaar komen en dus heb ik ook nog een ketting in deze tinten gemaakt!


Nou, dan zit het er al weer op voor de eerste nieuwsbrief na de vakantie en we beginnen direct maar met een kortingscode die alle nieuwsbrieflezers krijgen en die goed is voor 10% korting op al uw aankopen! Deze korting is geldig t/m zo 18 augustus en u kunt deze invullen tijdens het bestellen. De korting wordt dan automatisch verrekend. Voor nu alvast een fijn weekend gewenst en tot de volgende nieuwsbrief.

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol. 

Reacties

Populaire posts