Nieuwsbrief van Atelier Hobbekol met nieuwe sieraden....

Dit keer weer een nieuwsbrief met veel nieuw gemaakte sieraden. De herfst is nu echt begonnen (alhoewel de weersvoorspellingen hoge temperaturen aan geven) en daar horen natuurlijk nieuwe modellen en kleuren bij!

Als eerste had ik een poosje terug hartstikke leuk imitatieleer in denim stijl op de kop getikt 'a la levi's blauw'! Ik zag hier al direct armbanden in en heb het dan ook besteld om meerdere armbanden van te maken. Het zijn leuke 2 delige sets geworden die bij iedere kledingstijl passen.


Bij beide modellen zijn tevens keramieke kraaltjes in combinatie met metalen kralen en leerschuivers gebruikt. Binnenkort volgen er meer modellen in andere breedtes!

Dan heb ik ook nog enkele armbanden in andere kleuren imitatieleer gemaakt en waarbij het rechtse model van Aztec koord is.

 

Natuurlijk kunnen ook de wat klassiekere modellen niet ontbreken.


Sierlijke modellen, waarvan de glasparelarmbanden in verschillende kleuren en maten (nu nog op aanvraag) te koop zijn. Binnenkort zijn ze apart in kleur en maat te bestellen in de webshop.

Dan zijn er ook weer verschillende armbanden in zilverkleur geplaatst. Hieronder slechts 2 van de modellen die in de webshop te koop zijn.


En als laatste zijn er ook weer nieuwe schuifringen geplaatst.


Alle drie de modellen zijn van leer en doordat ze verschuifbaar zijn passen ze aan verschillende maten vingers.

En dan is het alweer tijd voor een actie. Deze keer krijg je bij je bestelling een bijpassend telefoonhangertje GRATIS! Daar hoef je geen code voor in te vullen want ik doe hem bij je bestelling in. Dit krijg je bovenop het presentje wat er ook gegeven wordt bij het plaatsen van een bestelling!

Tot volgende week en geniet van de haast zomerse temperaturen die komen gaan!
M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.  

Reacties

Populaire posts