Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met open dag in...

Wij staan ieder jaar met de kraam op de open dag van Atelier Grenier in Maarheeze en dus ook afgelopen zondag. Wat stormde het zeg! We moesten allemaal stormbanden aan de kraam vastzetten zodat deze niet omwaaide. Gelukkig heeft ook dit keer de kraam weer goede dienst bewezen en bleek hij wederom wind en waterdicht.


Terwijl de buurtjes van de kramen naast ons midden in de wind stonden en het koud vonden, hadden wij sommige momenten dat onze winterjassen toch wel even uit konden omdat we het warm kregen.

We hadden dit keer weer een 'open inloopkraam' gemaakt zodat bij eventuele regen de mensen heerlijk droog konden staan (en ik vindt het zelf ook wat meer persoonlijker). Dat is dus gelukt en iedereen liep deze dag gezellig in en uit.



Er waren ook verschillende optredens, waaronder deze band.

Steam Drums

Wat een warme mensen wonen daar in het zuiden van het land. We gaan er dan ook ieder jaar weer met heel veel plezier heen. En als afsluiting kregen we ook dit jaar weer van Helma en Erik een overheerlijk diner aangeboden om daarna met vrienden gezellig na te tafelen.  

En nu is het weer pas op de plaats en opruimen geblazen van alle sieradendromenvangers en meer, wat we mee hadden genomen. Dat is de andere zijde van het verhaal. Haha.

De dromenvangers hangen klaar om in de kast te gaan.

Ik begon deze nieuwsbrief met het zonnetje en intussen regent het weer behoorlijk. De herfst is nu echt begonnen en de kortingscode is naar de vaste nieuwsbrieflezers verzonden. Deze is goed voor 10% korting op alles en duurt t/m zondag 6 oktober.  Je kunt de code invullen in het daarvoor bestemde vakje tijdens het bestellen!

Tot volgende week!
M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol

Reacties

Populaire posts