Nieuwsbrief Sieraden Atelier Hobbekol met kwartaal winnares!

Zoals heel veel mensen terugkijken op het afgelopen jaar, hebben wij dit ook gedaan. Wij zijn minder als vorige jaren met de kraam op pad geweest. Dit had uiteraard een reden, maar dat neemt niet weg dat we nu extra genieten van de keren dat we ergens staan. We schiften de aanvragen nu en daar komen (voor ons) de leukste uit. Zo zijn we in de afgelopen jaren veel mensen tegen gekomen waar we anders zo voorbij zouden zijn 'geracet'. Overal kun je deze vinden, maar met name richting zuiden wonen mensen die heel intens, warm en hartelijk zijn en waar je als je daar komt echt een warme deken over je heen krijgt. Voor ons iedere keer weer een klein feestje om daar heen te gaan.

  

Dan was er natuurlijk het goede dierendoel de Oostvaardersplassen (OVP). In de loop van dit jaar is de pagina "SpeldinHooiberg" van Facebook (tijdelijk) verhuisd naar de webshop van Atelier Hobbekol. Hierop kun je artikelen kopen waar na aftrek van de kosten de volledige opbrengst naar de OVP gaat. Hiervan worden de dieren o.a. bijgevoerd, ontwormd, er worden wonden verzorgd, enz.... Verder gaat er van ieder verkocht artikel uit de webshop 1 euro naar dit doel. Ook hierbij zijn we mensen tegen gekomen met hart voor dieren en zijn er ook speciale vriendschappen uit ontstaan. Echt hartverwarmend hoe er nog mensen zijn die zo voor dieren gaan! En wat zien de paardjes er op onderstaande foto er nu (in tegenstelling tot 2 jaar terug) goed uit, he? Dat is te danken aan de voergroepen waar het geld heen gaat. Dank aan diegenen die hiervoor een aankoop hebben gedaan in het afgelopen jaar en zo deze dieren een draagbaarder bestaan hebben gegeven!


En dan de plannen voor volgend jaar... tjah. De verzendkosten gaan per 1 januari 2020 wéér omhoog. Het is gewoon niet leuk meer wat het kost om iets te versturen. Vanaf 1 januari gaat een brievenbus pakje met track&trace van €4,35 naar €4,50!!  Ik heb besloten om zolang als het nog gaat de verzendkosten net als de afgelopen jaren op €3,95 te houden. Zo is het voor iedereen nog betaalbaar en leuk om iets online bij Atelier Hobbekol te kopen. Verder zien we wel wat er voor plannen op ons pad komen!

Dan de acties...  De laatste week van de gratis oorbellen actie is aangebroken en er is ook een winnaar van de laatste kwartaal actie van dit jaar bekend. Dat is Francisca geworden. Zij krijgt onderstaande armband toegestuurd! Francisca van harte gefeliciteerd met je prijs en heel veel plezier ermee.

  

Wil jij nou ook kans maken op een prijs uit de kwartaal actie? Blijf meedoen, of voor diegenen die dit nog niet gedaan hebben... schrijf je in voor de GRATIS nieuwsbrief! Het enige wat er van je verlangt wordt is een berichtje in het gastenboek of bij webwinkelkeur wat je van je prijs vindt!

En als laatste willen wij jou als team, onderstaande kerstgroet toewensen.


Tot volgend jaar! M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol. 

Reacties

Populaire posts