Nieuwsbrief Sieraden Atelier Hobbekol van 22 januari 2020

Op deze mistige namiddag is het tijd om wat nieuwe sieraden voor de lente/voorjaar van 2020 te laten zien. Het zijn drie modellen die ik afgelopen week heb gemaakt en die ook al in de webshop staan. Door op de desbetreffende afbeelding te klikken ga je rechtstreeks naar het item en kan je zien wat voor materialen er in verwerkt zitten en wat deze kost. (En jij als vaste nieuwsbrieflezer kan met de kortingscode onderaan deze nieuwsbrief je bestelling nog goedkoper aanschaffen).

Het eerste model is een ketting van allemaal prachtig glanzende keramieke kralen van 20 mm groot en de kleur is turquoise.

 

Deze ketting is verder afgewerkt met eveneens keramieke bloemkralen. Een plaatje voor als straks de zon weer gaat schijnen en we weer in een t-shirt rondlopen.

Dan het tweede model. Dat is een armband die ook weer van keramieke kralen is.


Ik heb hem gemaakt in de tinten die er op de kralen zitten. Het zachte pastel groen maakt dat de donkere kleur blauw toch wat zachter aandoet en zo heb je een armband die je nu, maar straks ook in de zomer kunt dragen.

En het laatste model is een 5 delige armband waar o.a. splitkralen in verwerkt zitten van half edelsteen.


De kleuren die hierbij overheersen zijn turquoise/blauw en bruin. En ook voor dit model geldt weer dat deze zowel nu als in de zomer gedragen kan worden.

Dan iets heel anders.... Ik had beloofd om de winnaar van de review bij WEBWINKELKEUR bekend te maken. Uit alle mensen die ooit eens een beoordeling hebben geplaatst, is het toevallig de laatste geworden die was binnen gekomen en dat is Joke van der Voet. Ze had als review geplaatst: 'Mijn bestelling werd heel snel en netjes geleverd. Een mooie en overzichtelijke webwinkel met prachtige sieraden tegen betaalbare prijzen'. Ik vind dat Joke in een korte zin heel veel gezegd heeft. Ze benoemde de snelheid waarmee de producten verstuurd worden, de netheid waarmee het geleverd wordt, de webshop die ze overzichtelijk vindt, ze laat weten dat ze de sieraden prachtig vindt (bloos bloos) en dat de producten voor een betaalbare prijs geleverd worden. Zo zeg... vijf complimenten in één zin. Ik ben dan ook blij dat Joke er uitgeloot is en vind dat ze het prijsje zeker verdiend heeft.  Er wordt dan ook een mobielhangertje naar Joke toegestuurd in de kleur van haar keuze.

Dan de beloofde kortingscode die naar alle nieuwsbrief lezers is toegestuurd. Deze geeft recht op een korting van 10% op alle niet afgeprijsde artikelen en duurt t/m zondagavond 26 januari 2020.

En dan ga ik nu naar het postagentschap om bestellingen weg te brengen in de hoop dat ze morgen alweer bij de mensen bezorgd worden! Fijne week!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.  

Reacties

Populaire posts