Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met stormnieuws en kortingscode...

Dit keer is de nieuwsbrief een dagje vroeger en korter als gewoonlijk vanwege privĂ© omstandigheden. Mede daarom heb ik de afgelopen week geen tijd gehad om nieuwe sieraden te maken en morgen een nieuwsbrief in elkaar te zetten en te versturen. De tijd die ik de afgelopen week had werd hoofdzakelijk in beslag genomen door heel veel telefoontjes en het regelen van advertenties.
Daarom hieronder een 'klein blikje' van de nieuwe kettingen die eraan zitten te komen, maar nog eventjes moeten wachten om in de webshop geplaatst te gaan worden. 


Dan de storm van de afgelopen dagen...
Wat ging het tekeer, he? Ikzelf vindt een zware storm altijd wel heerlijk, maar als er schade om de hoek komt kijken wordt het verhaal natuurlijk wel even anders. Gelukkig zijn wij weer gespaard gebleven en zitten te wachten op de volgende storm genaamd 'Dennis' die waarschijnlijk rond zondag aan land gaat komen. Nu zul je zeggen... 'wat heeft een storm nou met sieraden te maken'? Nou, ik ben gek op stormen en ik krijg altijd heel veel inspiratie als de wind om het dak van het atelier giert. Ze geven de stormen tegenwoordig een naam en laat er nou eentje zijn vernoemd naar mij? Een klein berichtje van het KNMI zegt namelijk het volgende: De storm na Dennis is Francis. (Van Francis Beaufort naar wie de schaal van de windkracht is vernoemd). De storm die daarna komt is... Gerda! Wat leuk en toevallig, he?

Als laatste nog even een kortingscode die alleen naar de vaste nieuwsbrieflezers wordt gestuurd. Deze is dit keer goed voor 10% korting. Deze kortingscode is geldig t/m zondag 16 februari op alle niet afgeprijsde artikelen.

Fijne voortzetting van de week! M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol
 

P.s. Er zijn heel veel sieraden met de kleur rood in de webshop te vinden. Je kunt ze o.a. vinden door de volgende rubrieken aan te klikken: kettingenarmbandenoorbellenringen en zelfs in de rubriek dromenvangers. Dit voor degenen die een cadeautje voor Valentijn zoeken (of zichzelf willen verwennen )!

Reacties

Populaire posts