Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met Corona-actie

Afgelopen week ben ik begonnen met shamballa enkelbandjes te maken. Het weer laat het nu toe om in je achtertuin (en voor de 'die hards' ook wel een beetje daarbuiten) in korte broek of een rok te lopen en te pronken met je enkelsieraden. Er zijn afgelopen week verschillende verkocht en het is dan ook weer tijd om nieuwe modellen te maken. Het is de kunst om ze net iets anders als andere jaren te maken, maar met de materialen die ik al binnen heb gekregen is dat niet zo moeilijk. Zo zijn o.a. de Kauri schelpjes in opkomst. Je ziet ze nu al veel in het modebeeld met de naturel schelpjes look, of mooi gekleurde exemplaren. Ik heb ze allebei in huis en de komende dagen kun je deze dan ook in webshop gaan zien.

Onderstaand enkelbandje is er eentje met een naturel Kauri schelpje tussen satijn koord met glaspareltjes en glasstaafjes. Dit model enkelbandje wordt om de enkel heen geknoopt.


Ze worden in verschillende en o.a. in onderstaande kleuren gemaakt.



Dan weer even aandacht voor de dromenvangers. Echte zomer artikelen voor in de tuin om onder een overdekt terras of afdak gehangen te worden. Ik heb ze nog in voorraad in mooie zomertinten en daarom worden ze voorlopig alleen op bestelling gemaakt.

 


De oorbellen zijn ook weer helemaal terug van weggeweest! Was het eerder klein en onopvallend, nu zijn ze in allerlei vormen, lengtes en kleuren te zien. De 'over de top' oorbellen zijn deze zomer een hot item! Er staan best veel in de webshop, maar het is onmogelijk om ze allemaal te plaatsen. Daarom af en toe wat aanvulling en wie ze allemaal wil zien kan het beste een mail sturen.



Dan als laatste een corona-actie...
Ik had bedacht dat het best wel een leuk idee is om iemand van de nieuwsbrieflezers te laten weten dat ik aan hem of haar denk door zo'n onderstaand beschermengeltje toe te sturen!   


Wat moet je doen om voor zo'n geluksbrengertje in aanmerking te komen?

Uiteraard dien je ingeschreven te zijn voor de nieuwsbrief. Als je dit nog niet hebt gedaan kun je dit eerst even doen door je hier aan te melden. Mail daarna naar info@atelierhobbekol.nl en vertel waarom jij vindt dat je zo'n leuk hangertje verdiend. Onder de inzenders verloot ik 2 beschermengeltjes en de uitslag komt in de nieuwsbrief van volgende week!

Kom maar op met die redenen!    
Geniet van je week! M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol. 

Reacties

Populaire posts