Hoeraaahhhh... de workshops gaan weer beginnen bij Sieraden Atelier Hobbekol!

Vanwege de corona crisis een wat verlate nieuwsbrief.

Doordat iedereen binnen moest blijven ging men via internet inkopen. Hierdoor was het de laatste tijd ook bij ons in de webshop drukker als normaal. Maar omdat ik alles met de hand maak bleef er geen tijd over om alles te plaatsen en om de nieuwsbrief op tijd af te hebben. De dag dat deze altijd gemaakt wordt is dan ook gebruikt om alles wat er de afgelopen tijd geproduceerd was in de webshop te plaatsen. Nu dit klaar is, is er eindelijk weer tijd om nieuwe items te maken en daar heb ik dan ook het weekend voor gereserveerd om dit te bewerkstelligen. Wat het gaat worden is ook al bekend, namelijk brillenkoordjes. Voor diegenen die Atelier Hobbekol al langer volgen weet dat ik altijd voorloop met ideeën (per ongeluk hoor, haha) en deze zo'n 5 jaar geleden ook al in de webshop verkocht. Nu zijn ze weer in het modebeeld aan het terug komen en zoals gezegd worden ze morgen en overmorgen gemaakt.

 

 HOERA!! 

We  beginnen vanaf 1 juni weer met de workshops! Hier in het atelier nemen we voorzorgsmaatregelen en geven de workshops voorlopig aan maximaal 2 personen. Dit om zo aan de anderhalve meter afstand te kunnen voldoen. Verder draag ik als iemand dit op prijs stelt een mondkapje. Wil je toch gezellig met meer personen een workshop volgen en heb je een ruimte waar we ons aan de anderhalve meter afstand kunnen houden? Dan kom ik graag met alles wat hiervoor nodig is naar je toe!

~

Maar nu over tot wat nieuw en al geplaatst is en waarover ik het in één van de vorige nieuwsbrieven al gehad heb, maar toen nog niet in de webshop stonden.

Als eerste hieronder de armbandenOver het algemeen zijn het setjes van meerdere armbandjes los of aan elkaar bevestigd. Lekker vrolijk om op een mooie zomerse dag te dragen. Maar natuurlijk kun je ze ook bij een speciale gelegenheid dragen zoals de wikkelarmband linksonder op de foto, die eigenlijk wel bij alle kledingstijlen past.


En hieronder een compilatie van twee armbanden en nog wat enkelbandjes, waarvan die laatste nu allemaal rijkelijk bijgevuld zijn.


De armband links bovenaan op onderstaande foto is onderaan ook nog even van de andere zijde belicht. 

 

Verder zijn er ook nog enkele kettingen geplaatst waaronder het volgende exemplaar.

Vrolijke en lichtgewicht ketting in Ibiza style welke luchtig draagt op warme dagen. Alle sieraden staan zoals gezegd intussen in de webshop en....voor een zomers prijsje!

 En dat was het alweer voor de nieuwsbrief van deze week en vergeet niet als je een bestelling plaatst de kortingscode korting in te vullen tijdens het bestellen om zo de 10% korting te krijgen!

Fijn weekend! M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol.

 

Reacties

Populaire posts