Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met nieuwe kralen, sieraden en meer...

Er zijn deze week weer materialen in de vorm van kralen binnen gekomen waar direct mee aan de slag kon worden gegaan. Zoals de katsuki kraaltjes die je op onderstaande afbeelding in deze armbandjes verwerkt ziet. Vrolijke schijfkraaltjes van polymeerklei in allerlei kleurtjes en die je met het weer wat komen gaat heel veel kunt gaan dragen. Ze zeggen dat we een hete en droge zomer krijgen en als dit uitkomt heb je de hele zomer plezier deze sieraden.

Dan de rocailles die je op de foto ziet liggen... Ik had een kleurenmix in m'n hoofd maar had deze niet. 'Nou, dan maken we toch zelf een mix'... en het is deze vrolijke boel geworden. Vooral op instagram, maar ook op facebook zijn er heel veel reacties in de vorm van berichten voor en achter de schermen op deze foto. Iedereen, maar ook ikzelf wordt er heel vrolijk van.

 

Onderstaande armbandjes die er de afgelopen week gemaakt zijn bestaan o.a. uit de materialen die ik hierboven beschreef en zijn aangevuld met wat andere kralen en materialen. Zo is de millefiori ook weer terug van weggeweest. Allemaal Italiaanse glaskralen waarvan de een nog mooier als de andere is. Je ziet ze hieronder op de twee rechtse foto's. Alle millefiori kraaltjes hebben een bloemafbeelding...

 

Dezelfde kraaltjes zijn ook gebruikt bij de twee rechts onderstaande modellen.

Zoals de rechtse ketting die hieronder nog even hangend te zien is. Deze zomerse ketting in Ibiza style bestaat uit de mix van de kleurige rocailles en heeft o.a een kauri schelpje, een zelfgemaakte hanger en kwastjes er aan hangen en hij draagt heel licht om de hals vanwege de gebruikte materialen.

 

De hanger onderaan is vooral echt een geduldwerkje geweest. De prijs van deze ketting bepaald dan ook niet zozeer het materiaal als wel de uurtjes werk die er in zitten! Maar toch kun je deze ketting voor een leuk prijsje in je bezit krijgen ennn...... zoals altijd is er van dit model maar één gemaakt en dus uniek!

En hieronder zie je waar een middagje hobbyen toe lijdt, namelijk handgemaakte kwastjes die eigenlijk overal wel in gebruikt kunnen worden, maar vooral in de Ibiza style sieraden leuk staan.

Er gaan er nog meer komen die je binnenkort in de webshop kunt kopen.

 

En nog even dit...

M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol

 

Reacties

Populaire posts