Ook de bruidjes komen betaalbaar aan bod bij Sieraden Atelier Hobbekol!

Ben jij al op vakantie? Het gros van Nederland is nu afgereist en dat is te merken in de buurt. Waar anders heel veel kinderstemmetjes in de speeltuin naast het atelier te horen zijn, is het nu stil. Wel lekker voor wie van rust houdt, maar niet voor degenen die een beetje reuring om zich heen wel lekker vinden. Voor de webshop is de rust wel positief. Er kunnen nu filmpjes van de dromenvangers gemaakt worden waarbij je alleen maar de natuur hoort in plaats van kinderstemmen die al spelend naar elkaar roepen of een buurman die zijn schuur in elkaar zet. Dat is toch terug te horen op de filmpjes en past nou niet echt bij een Buddha dromenvanger! Haha.  

 Afgelopen week had ik door het mooie weer wederom inspiratie en heb nieuwe sieraden gemaakt die ook al in de webshop geplaatst staan. Zoals onderstaande ketting in Ibiza style. Héél veel materialen, maar waar nog veel meer werk in zit! Deze ketting staat in de webshop vanwege de vele materialen en het werk wat ervoor gedaan is voor €39,25. En om nu meteen maar met een leuke actie te beginnen betaald degene die hem koopt alleen deze week geen verzendkosten! Deze actie geldt alleen voor de vaste nieuwsbrieflezers en er is er uiteraard maar één exemplaar van gemaakt en dus te koop! Om deze korting op de verzending te verkrijgen dien je de kortingscode die je als vaste nieuwsbrieflezer gekregen hebt, in te vullen tijdens het bestellen. De actie duurt tot en met 28 juli.

  

 

En wat dacht je van de volgende modellen? Het zijn een paar klassiek geregen exemplaren.

De armband zijn kralen van keramiek waarop zachtroze bloemetjes geschilderd zijn. Ik heb er een paar roze en groene facet geslepen glaskralen bij aangemaakt om de andere kleuren als alleen het wit terug te laten komen. De ketting bestaat ook uit glaskralen en kralen van keramiek.    

 

Dan wil ik je als laatste deze onderstaande bruids- of trouwsieraden laten zien.

Beide kettingen zijn gemaakt met zoetwaterparels 'in de hoofdrol' en bij allebei de modellen zijn bijpassende oorbellen gemaakt, zodat je als je dit zoekt een set hebt. De kleuren zijn roomwit en zachtroze. Het is gemaakt als bruidssieraad, maar kan natuurlijk ook zo gedragen worden!

 

En dan is de nieuwsbrief van deze week alweer een feit en kan ik nu verder gaan met werk wat ligt te wachten om in de volgende nieuwsbrief geplaatst te worden. 

Ik wens je een fijne voortzetting van de rest van de week en met heel mooi weer toe!

M.v.g. Gerda van Sieraden Atelier Hobbekol

 

Reacties

Populaire posts