Nieuwsbrief Sieraden Atelier Hobbekol met een nikkel allergie tip!

Het zit eraan te komen hoor! Heel erg mooi weer, waar heel veel mensen op hebben zitten wachten. Voor de hitte uit ben ik nog even bezig geweest met enkele zomerse sieraden die je hieronder in de nieuwsbrief kunt zien.

Als eerste een ketting waar heel veel uurtjes werk in zitten, maar daar is het resultaat ook naar!

 

Het is een geknoopte ketting met ontzettend veel materialen in blauw/bruine tinten. Van hemelsblauw tot lavendelblauw en bruin/roségoud. Echt een eyecatcher voor zwoele zomerse avonden of gewoon op een strandjurk te dragen.

 

Hieronder een wat fijner model.

 

Handgemaakte Tibetaans zilveren hanger met allemaal facet geslepen glasbicones en om het niet te zwaar te laten worden is het afgewerkt met acryl bladhangertjes, wat aan een stevige ballchain ketting of de z.g.n. bolletjes ketting hangt.

 

Dan heb ik afgelopen week een aanvraag gehad voor een ketting, maar er moest een slotje aan wat geen irritatie bracht i.v.m. een allergie. Nou koop ik de slotjes altijd in zonder nikkel. Maar het blijkt dat dit niet altijd eerlijk gezegd wordt omdat er soms toch iemand last krijgt. Daarom geef ik geen garantie dat er geen nikkel in de materialen zit en heb intussen RVS (roestvrij staal) slotjes besteld wat geen allergie geeft. Zodra deze binnen zijn gaan ze op de foto en wordt er in de webshop de keuze gegeven om tegen meerprijs een RVS slotje eraan te laten zetten. Zo kunnen mensen die last hebben van een allergie met een gerust hart de sieraden van Atelier Hobbekol dragen.

Nu heb ik een tip voor wie lichte klachten heeft en toch zijn of haar sieraden wil dragen... Spuit op de plek waar je de sieraden wilt dragen een beetje pleisterspray op de huid, even laten drogen en je kunt je sieraad omdoen. Baadt het niet, dan schaadt het niet! Toch?

 

Vergeet je als je een bestelling plaatst niet de kortingscode korting in te vullen voor 10% winkelwagen korting? Deze korting is mooi meegenomen!

 

En dat was weer de nieuwsbrief van deze week. Ik wens je de komende dagen veel sterkte als je niet zo goed tegen de hitte kunt en anders heel veel zon plezier!

M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol

 

Reacties

Populaire posts