Nieuwsflits van Sieraden Atelier Hobbekol!

 Hier de beloofde nieuwsflits dat de resterende sieraden van vorige week in de webshop geplaatst zijn. Een beetje van dit en een beetje van dat, kortom...van alles wat! Haha.

Er zit dit keer weer eens een ketting bij. Geketteld met allemaal glaspareltjes waar een coating omheen zit in de najaarskleuren bruin en met een koper gekleurd ornament. 

Dan zijn er nog enkele ringen bij geplaatst en hieronder enkele voorbeelden...

En de rubriek 'SpeldinHooiberg' is ook weer lekker bijgevuld met o.a. armbandjes met een skull kraal van een rund/stier en waar van ieder verkocht artikel er 1 euro naar de Oostvaardersplassen voergroep gaat. Dat is het goede dierendoel waar Atelier Hobbekol zich voor inzet.

 

Er komen binnenkort nog meer sieraden bij, want ik ben afgelopen weekend weer heerlijk bezig geweest. Er zitten o.a. nog meer ringen bij, maar ook armbanden in meerdere lagen van imitatie leer. Maar die moeten nog op de foto, dus dat duurt nog eventjes.

En als laatste nog even dit... ik heb de kortingscode van 5% in de webshop wat eerder als woensdag veranderd in 10%. Nu kun je twee codes invullen tijden het bestellen namelijk korting en corona. Ze geven beide een korting van 10% in het winkelmandje en je kunt maar één code per bestelling invullen. Niet vergeten, want anders verrekent het systeem de korting niet en dan loop je deze mis! Is toch zonde?

Fijne week en tot woensdag met de gewone 'nieuwsbriefdag'!

M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol

 

Reacties

Populaire posts