Nieuwsbrief Sieraden Atelier Hobbekol met 15% korting op.....

 

De feestdagen zijn al een beetje begonnen in de vorm van Sinterklaas. En was de laatste nieuwsbrief met leuke kleine schoencadeautjes zoals: kettinkjes, oorbellen, hangertjes en meer... dit keer is het de beurt aan een wat groter cadeau.

Een patrol kleurige dromenvanger, die wel héél mooi staat in ieder interieur! En als je eens iets aparts wilt geven wat niemand anders heeft is dit je kans, want er worden van alle items maar één gemaakt wat het dus uniek maakt! Alle dromenvangers zijn deze week ook nog eens in de aanbieding vanwege 'Black 'Friday welke  a.s. vrijdag is. Wij wachten hier niet op, want dat is zo sneu als je op een afgeprijsd artikel zit te wachten en die dan voor je neus weggekocht wordt door iemand die hem ook graag wil kopen. Alle dromenvangers kun je vanaf nu t/m zondag 29 november met een korting van 15% met de kortingscode: dromenvanger aanschaffen. En ze worden ook nog eens zonder extra verzendkosten verzonden! 

En hieronder een compilatie van een wel heel feestelijke 3 delige set.

De ketting, oorbellen en ring zijn apart te koop in de webshop, maar als je nou denkt... ik wil de hele set in één keer kopen, dan krijg je de ring van mij er GRATIS bij! Gewoon even contact opnemen via de contactpagina of mailen naar info@atelierhobbekol.nl en ik zorg dat de set met de gratis ring naar je toegezonden wordt!

Dan zijn er afgelopen week prachtige RVS regenboog Gradiënt hangers binnen gekomen en waar oorbellen van gemaakt zijn.

Ze staan nog niet in de webshop en staan allemaal al op de foto, maar.... de zon hangt nu zo laag dat ze maar niet mooi op de foto gezet kunnen worden. Bij het bewegen komen er namelijk allemaal verschillende kleuren tevoorschijn en dat komt op de gemaakte foto's niet mooi uit. Maar geduld is een schone zaak en we zullen eens kijken welke creatieve draai hier aan te geven is! 

En dan is het nu tijd om verder te gaan met de volgende dromenvanger en wat dat wordt.....?

 

Verrassing!😄 

Fijne voortzetting van de week! M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol

 

 

Reacties

Populaire posts