Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met natuursteen nieuws en...

 

Vanuit de mist zo de zon in. Dat kun je wel zeggen als je naar buiten kijkt. De foto's van de nieuwste items moesten tussen de zon door gemaakt worden en daarna was het...mist! Gelukkig is dus op tijd alles gefotografeerd en kan er verder gegaan worden met het maken van de items voor de feestdagen. 

Als eerste zijn er afgelopen dagen deze vier armbanden gemaakt.

Leuke feestelijke modellen van verschillende natuursteen druppel kralen, die tijdloos zijn en die je dus het hele jaar door kunt dragen!

En om maar even in de natuurkralen te blijven, twee modellen met een hanger van natuursteen.

 

Het linker model een grote natuursteen hanger aan rondleer en het rechter model een kleinere variant hanger aan een fijn koperkleurig jasseron kettinkje.

*

Dan iets nieuws in de rubriek decoratie hangers.

Vrolijke spiraalhangers die bij iedere trilling draaien of op en neer dansen.

Leuk om voor het raam en boven de verwarming te hangen zodat het effect de hele tijd zichtbaar is. Bovendien zijn ze ook leuk om als cadeautje voor de sinterklaas te geven of tijdens de kerstdagen onder de boom te leggen. Uiteraard zijn deze items ook weer handgemaakt door Atelier Hobbekol.

*

Dan nu nog even een mededeling van huishoudelijke aard. Mensen moeten dit jaar met de feestdagen vanwege de coronacrisis helaas thuis blijven. Er komen geluiden vanaf PostNL dat ze daarom drukke maanden verwachten met heel veel postpakketjes. Ze adviseren daarom dat iedereen de kerstinkopen tijdig doet en het liefst midden in de week zodat niet alles in het weekend op het distributiecentrum blijft liggen. Wij hebben met de webshop inderdaad de ervaring dat pakjes die zaterdags verstuurd worden regelmatig zoek raken, omdat ze te lang blijven liggen bij PostNL en we daarom alleen nog van maandag t/m vrijdag bestellingen verzenden. Houdt dus rekening met deze tip, als je iets wilt bestellen voor je sinterklaas of kerstinkopen!

Vergeet je tijdens het bestellen de kortingscode korting niet? Deze geeft zolang de corona crisis duurt een korting van 10% op alle (niet afgeprijsde) artikelen. Da's mooi meegenomen voor de komende cadeau maanden!

Fijne voortzetting van de week!

M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol 

*

 

Reacties

Populaire posts