Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met nieuwe dromenvangers en heel veel oorbellen...

 

Het was me hier het weekje wel zeg... we reden met onze Yorkshire terrier Bruno constant in Nederland op en neer naar verschillende dierenartsen en klinieken. Het was de bedoeling dat we met meerdere meningen wisten wat we aan zijn steeds erger wordende benauwdheid moesten doen, maar het resultaat is dat er nu 3 verschillende meningen zijn bijgekomen, zodat we nu nog steeds niet weten wat we moeten doen. Uiteindelijk zal het wel Utrecht worden en dan gaan we zien of dit financieel haalbaar is, want in Utrecht loopt je spaarrekening in rap tempo leeg! Ken je die uitdrukking van 'Het zwaard van Damocles'? Nou.... dus dat! En dan die storingen in de webshop als je iets wilt plaatsen of een nieuwsbrief in elkaar wilt zetten ben je steeds alles kwijt en kun je weer opnieuw beginnen, grrr... Maar het is uiteindelijk met veel kunst en vliegwerk wederom gelukt!

*

Er zijn sinds deze week ook weer twee nieuwe dromenvangers bijgekomen.

Ik vindt dit toch zo leuk werk om te doen, he? Heerlijk met een muziekje in het atelier met heel veel materialen aan de slag en dan het uiteindelijke resultaat, dat is toch altijd weer een mooi moment.

   

Voor alle dromenvangers geldt trouwens dat ze verstuurd worden zonder extra verzendkosten!


Dan is de rubriek oorbellen weer rijkelijk aangevuld.

Ik had een poosje terug al een lading nieuwe opaliet kralen binnen gekregen en die zijn toch zo prachtig! Zachtblauwe kralen die als je ze tegen het licht houdt lijken op echte opaal kralen vanwege de kleurenschittering die er doorheen komt. Deze kralen zijn trouwens prachtig om in bruidssieraden te verwerken! Binnenkort ga ik eens een Blog aan wijden wat het verschil is tussen opaal en opaliet. Maar daar moet eerst even wat extra tijd voor vrij zijn...  


Als laatste in de rij met nieuwe sieraden is deze patrol kleurige armband van mineraalsteen. Degene die deze koopt krijgt de bijpassende oorbellen wat onder de foto te zien is, er gratis bij!


Dan gaan we al steeds sneller naar eind december en dus het eind van het laatste kwartaal. Tijd om alvast te gaan bedenken wat ik deze keer voor GRATIS cadeautje zal gaan verloten bij de kwartaalverloting. Het duurt nog 2 weken en dus heb ik er de tijd nog even voor om iets te bedenken, maar het gaat allemaal zo snel....

En dan zitten we ineens weer in een volledige lockdown. Gelukkig heb ik geen tijd om hieraan te denken vanwege alle kerstdrukte, maar met z'n allen hopen we toch wel dat het allemaal weer heel snel voorbij gaat! 

Fijne week en blijf gezond!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol




Reacties

Populaire posts