NIEUWSBRIEF van Sieraden Atelier Hobbekol met GRATIS cadeaubonnen en...


Sinterklaas heeft z'n rode mijter weer afgedaan en is vast alweer aangekomen in Spanje. Dus is het weer tijd voor de volgende feestdagen, namelijk KERST! Dit gaat tot nu toe gepaard met sombere dagen waarbij geen enkele mooie foto van een sieraad te maken is. Maar aan de andere kant vindt ik die donkere dagen voor kerst wel zóóów gezellig. In de avond steek ik een extra kaarsje aan en gaan in plaats van de gewone lampen, de verlichting van het kerststraatje aan. Een beker chocomel erbij en dan voel ik me helemaal happy.

Maar ja... die sieraden, he? Het begon vanochtend al verkeerd dat er een landelijke storing bij Ziggo was. Gelukkig leek deze snel voorbij, maar daarna begonnen de problemen pas goed. In de rest van Nederland waren verschillende websites niet meer te bereiken of hadden te kampen met storingen. Zo ook bij Webwinkelkeur en Mijnwebwinkel waar de webshop op draait. Steeds opnieuw een nieuwsbrief gemaakt en dan werd deze tot 3x toe niet opgeslagen, grrr... En voor degenen die dit niet weten, een nieuwsbrief in elkaar zetten in ECHT hééél veel werk. Balen dus!

Afijn... met veel vallen en opstaan is het uiteindelijk gelukt om deze te maken en dan zou ik zo graag wat mooie foto's laten zien, maar je moet het dit keer met vrij donkere foto's doen vanwege de mist die het maken van de foto's eigenlijk al bij voorbaat liet mislukken.

Allereerst een aubergine kleurige ketting. Op de foto lijkt hij groter dan hij is maar deze is aanzienlijk kleiner als dat je zou verwachten. De ketting hoort namelijk vrij kort om de nek te vallen.

 

Dan ben ik begonnen om autospiegelhangertjes te maken. Vorig jaar zijn deze ook goed ontvangen en komen daarom binnenkort opnieuw in de webshop bij 'SpeldinHooiberg'. Hieronder een compilatie wat je kunt verwachten.

En als laatste nog even een blik op het kerststraatje waar ik het over had, zie je het grappige mannetje op de laatste foto? Die pompt op en neer als het treintje gaat rijden. Zo grappig! Haha.

En nog even een herinnering aan de actie met de GRATIS cadeaubonnen!

Uit diegenen die via de contactpagina of mailen naar info@atelierhobbekol.nl met 'ik reageer', wordt er een kadobon van €5,00 verloot! Hiermee kun je voor jezelf een klein cadeautje uitzoeken uit de webshop zoals bijvoorbeeld: een paar oorbellen, een beschermengeltje, mondkapjeskoordje, zo'n leuk hangertje voor in je haar die je bij de haarsieraden kunt vinden, een mobielhangertje, ring, sleutelhanger, tashanger of een paar wijnglasversieringen. Allemaal artikelen onder de vijf euro die je voor deze cadeaubon kunt bestellen. Ik zeg... kom maar op met die reacties! En omdat deze nieuwsbrief ook op alle social media kanalen is te zien wordt er voor de vaste trouwe nieuwsbrieflezers nog een extra cadeaubon verloot!

Deze actie duurt t/m woensdag 23 december en je mag zoveel mogelijk vrienden uitnodigen om ook mee te doen!

Fijne week! M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol

 

Reacties

Populaire posts