NIEUWSFLITS van Sieraden Atelier Hobbekol met beschermengeltjes en GRATIS cadeaubonnen!


De gezellige decembermaand is alweer begonnen en over zo'n 17 dagen zitten we alweer middenin de kerstdagen! Maar bij kerst horen natuurlijk cadeautjes en laat ik nou eens zin hebben om voor kerstvrouw te spelen!

Uit diegenen die via de contactpagina reageren met 'ik reageer', wordt er een kadobon van €5,00 verloot! Hiermee kun je voor jezelf een klein cadeautje uitzoeken uit de webshop zoals bijvoorbeeld: een paar oorbellen, een beschermengeltje, mondkapjeskoordje, zo'n leuk hangertje voor in je haar die je bij de haarsieraden kunt vinden, een mobielhangertje, ring, sleutelhanger, tashanger of een paar wijnglasversieringen. Allemaal artikelen die je onder de vijf euro kunt kopen. Ik zeg... kom maar op met die reacties! En omdat deze nieuwsbrief ook voor iedereen op social media wordt gedeeld, wordt er voor de vaste trouwe nieuwsbrieflezers nog een extra kadobon verloot!

Dan iets met kerst of beschermengeltjes.

 Er zijn als verrassing verschillende engeltjes naar mensen toegestuurd die op de één of andere manier zich hebben ingezet voor het welzijn van dieren in nood. 

 

Je kunt zo'n leuk klein cadeautjes natuurlijk ook zelf kopen om straks iemand met de kerst blij te maken of gewoon om iemand die heel belangrijk voor je is een hart onder de riem te steken! (Of misschien vindt je dat je zelf wel zo'n klein engeltje verdiend hebt). Ze staan in klein formaat in de webshop onder 'beschermengeltjes' of onder 'kerstartikelen' en wat groter in verschillende kleuren kettingen in de desbetreffende menu's. Wil je nu een groter exemplaar als hanger bestellen, neem dan even contact op via info@atelierhobbekol.nl of de contactpagina.

En voor iedereen die t/m 31 december een bestelling in de webshop plaatst, is er als klein presentje dit keer zo'n leuk beschermengeltje GRATIS bij je bestelling in!

 Fijne week!

M.v.g. Atelier Hobbekol


Reacties

Populaire posts