Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met nieuwe armbanden setjes!


Deze keer een nieuwsbrief met weer een paar nieuwe sieraden die ik afgelopen week gemaakt heb. Het is nog steeds SALE bij Atelier Hobbekol en dat duurt nog tot eind februari. Ik ben tussen het afprijzen door ook alvast begonnen met de lente/zomersieraden mondjesmaat te maken, want dat afprijzen ben je stiekempjes ook best wel snel zat en als je dan tussen al die kralen en materialen zit begint het weer te kriebelen hoor! 

Ik ben zoals gezegd begonnen met setjes te maken van armbandjes met rocailles die deze zomer helemaal DÉ trend zijn en gaan worden! De kleuren combinaties zijn onbeperkt en dus kun je deze zomer heel veel verschillende setjes verwachten die (vanaf) en onder de tien euro blijven! Er zijn er al meerdere gemaakt, maar hieronder alvast een voorproefje. Kun je nou niet wachten tot ze in de webshop staan dan ben ik te bereiken via de contactpagina of je kunt me mailen naar info@atelierhobbekol.nl en dan kan je één van deze sets via deze weg kopen, of een andere naar de kleur van je keuze bestellen voor dezelfde prijs!

Hier onder de eerste 3 delige set. Deze rood en grijze kleur is nu al prima te dragen en de armbandjes bestaan uit allemaal facet geslepen glas bicones en glas rocailles. Alle drie de armbandjes sluiten met een karabijnslotje. 


Het volgende 3-delige setje bestaat ook uit glaskraaltjes, maar er zijn hierbij een metallook schelpje en satijnlint aan toegevoegd. Twee armbandjes sluiten met een karabijn slotje en het armbandje met de kleine kraaltjes is (heel handig) op elastiek geregen. 

Zoals gezegd staan bovenstaande sets op dit moment nog niet in de webshop, maar worden zo snel als mogelijk geplaatst!


En dan zijn de lente/zomerkleuren van 2021 bekend.

Vrijwel allemaal zijn het zachte tinten, maar net niet pastel en mijn handen jeuken in ieder geval als ik de kleuren zie...

*

Dan iets van meer 'huiselijker aard'.

Zoals je hieronder kunt zien hebben wij een andere caravan gekocht waarmee we wat meer proberen buiten de vakanties om mee weg te gaan. We zijn van plan om tussendoor wat meer één of twee daagjes er even tussenuit te piepen zodat we wat meer van de drukte tussendoor bij kunnen tanken. Dit houdt in dat je vanaf de lente periode wat meer meldingen krijgt dat we een bepaalde periode weg zijn, maar dat er altijd iemand van het thuisfront aanwezig is om op huis en haard te passen en die bij dringende gevallen probeert te helpen. Dit betekend niet dat er geen bestellingen geplaatst kunnen worden en ook niet dat het dagen duurt voordat er verstuurd gaat worden. Zoals gezegd is het buiten de vakanties om en het gaat om een dagje later versturen. En wat ook belangrijk is... ik ben eigenlijk altijd wel online zodat je bij vragen over je bestelling of andere vragen mij altijd zelf kunt bereiken.    

En dat was het  alweer voor deze week. Vergeet je niet tijdens het bestellen de kortingscode korting in te vullen voor 10% korting op je bestelling, welke automatisch verrekend wordt in je winkelmandje? Niet vergeten! Want achteraf is het niet meer mogelijk om dit te verrekenen!

Fijne week! M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol 



Reacties

Populaire posts