Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met een tipje opgelicht van de nieuwe modellen lente/zomer 2021.....


Wat een mooie witte wereld, he? Het was even omschakelen qua gevoel, maar op een gegeven moment kwam de inspiratie voor de zomermaanden vrij snel om de hoek kijken! En of het buiten nou wit, groen, of een andere kleur is... de zon maakt dat iedereen zich vrolijk voelt. En als ik dan het atelier binnen ga en dat mooie helere daglicht komt me tegemoet... dan word ik toch wel zo vrolijk dat de ideeën er vanzelf uit rollen. Hieronder een aantal nieuwe modellen die zijn gemaakt en waar ik alvast een tipje van de sluier wil oplichten, omdat deze en meer modellen na februari in de webshop geplaatst gaan worden.

Wat denk je als eerste van onderstaande armbanden met natuurkralen? De 8 en 10 mm glas- en half edelsteen kralen, worden hier afgewisseld met schelpkralen.

En dan vond ik het ook weer eens tijd worden om de delftsblauwe armbanden een beetje aan te vullen. Ik heb de keramieke kralen afgewerkt met glasparelsschelpkralen en onregelmatige zoetwaterparels

En er zijn ook natuurkralen met een wat stoerdere uitstraling de zogenaamde matte mineraal kralen. Een dof soort kraal die nooit lelijk of beschadigd gaat lijken omdat deze een ruw karakter heeft en waar een krasje meer of minder niet opvalt. Deze armband is voor de 'wat stoerdere vrouw' die niet zo van poespas houdt en wat robuuster weet te waarderen.

Daaronder zie je een ketting van glasparels die afgewerkt is met gekleurde chainmail ringen. Een blikvangers voor een feest of op vrolijke zomerdagen!

En dan alweer als laatste twee paar oorbellen waarbij de zogenaamde hammering techniek gebruikt is. Hierbij wordt zacht draad zo bewerkt dat je door er met een hamer op te slaan, het materiaal stukken harder maakt. Tevens krijgt dit ook een stoere look omdat het op grof hard zilver, goud of koperdraad lijkt. Het komt hierbij op het volgende neer.... hameren tot je erbij neervalt! Whahahaha. Vandaar dus de naam hammering.

En dat was alweer wat ik deze week wilde laten zien aan wat er (o.a.) binnenkort in de webshop geplaatst gaat worden. Er is al veel meer maar na de SALE die eind februari eindigt, ga ik beginnen met heel veel sieraden uit de webshop te halen en de nieuw gemaakte te plaatsen. Kijk daarom nog snel even in de shop voor sieraden die nu voor een leuke prijs zijn aan te schaffen. Je hebt nog de tijd t/m eind februari. En wat niet afgeprijsd is, kun je zelf afprijzen door tijdens het bestellen de kortingscode KORTING te gebruiken, die dan automatisch in het winkelmandje 10% van de vaste prijs verrekend.

Fijne week!

M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol

 

Reacties

Populaire posts