Atelier Hobbekol is langzaamaan begonnen met het plaatsen van nieuwe sieraden.


Dit keer een ietwat verlate nieuwsbrief, omdat je het soms heel erg druk kunt hebben met andere zaken als een nieuwsbrief die in elkaar gezet moet worden en wat behoorlijk veel werk is. Maar ondanks dat hij dit keer iets korter is dan normaal hoop ik je toch een beetje leuke en nieuwe sieraden te kunnen laten zien, want ik ben er eindelijk aan toe gekomen om te starten met het plaatsen van de laatst gemaakte sieraden. Het is nog lang niet alles, maar zoals gezegd... het begin is er en nu 'doorstomen'.

Zoals je hieronder ziet, staan verschillende nieuwe oorbellen dan eindelijk in de webshop geplaatst en kun je vanaf nu iedere dag nieuwe sieraden geplaatst zien worden. Wist je trouwens dat je al een paar oorbellen kunt aanschaffen voor de lage prijs van €3,95? Neus gerust eens gezellig rond. En in de rubriek SALE staan ook nog oorbellen en meer sieraden die je al vanaf €1,50 kunt kopen!

De nadruk van alle nieuw geplaatste sieraden ligt op aankomend voorjaar en de zomer en zullen dus vrolijke kleuren bevatten.

*

De kettingen worden uiteraard ook aangevuld en hieronder een voorbeeld van de nieuwste blauw met oranje ketting die erbij gekomen is. Het is een lange ketting die over het algemeen uit natuurlijke materialen bestaat. De chamballa en facet geslepen acryl kralen zijn gebruikt om de ketting een beetje meer 'swung' te geven. Lekker makkelijk zo over je hoofd en niets van een slotje of ringetjes in je nek waardoor er eventueel een nikkel allergie opgebouwd zou kunnen worden! Wist je trouwens dat je tegen meerprijs ook een RVS slotje aan je sieraden kunt laten maken?

En als laatste wil ik nog even onderstaande wikkelarmbanden uit de vorige nieuwsbrief benoemen. Deze zullen het komend weekend geplaatst gaan worden. Als ik de foto's bekijk, kan ik niet op het mooie weer wachten.

Alle sieraden en dromenvangers zijn trouwens met 10% korting, met de kortingscode korting te koop! Zo zijn b.v. je verzendkosten ook alweer een beetje verrekend! 

Vast een fijn weekend!

M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol.

  




Reacties

Populaire posts