Bekendmaking winnares van de eerste kwartaal prijs van 2021 bij Sieraden Atelier Hobbekol!

 

Op het moment dat ik deze nieuwsbrief maak fluiten de vogels buiten dat het een lieve lust is. Hoe kan het ook anders.... het is zulk mooi weer! Hier hebben we allemaal reikhalzend naar uitgekeken en we kunnen nu even een paar dagen genieten van het voorjaar. Het is zoals gezegd enkele dagen, want na vandaag gaan de temperaturen weer naar beneden. Maar tot die tijd kun je alvast in lentesferen komen en wat gaan rondneuzen naar sieraden of dromenvangers voor de komende zomer.

Voor de mensen met een serre of aanbouw in de tuin heb ik weer enkele nieuwe dromenvangers gemaakt. Ze kunnen hier mooi droog hangen en de omgeving van de tuin of serre opleuken! Let er wel op dat ze droog moeten hangen, want ten eerste worden ze er niet mooier op als ze in een vochtige omgeving hangen en ten tweede wordt er bovendien gebruik gemaakt van lijm wat loslaat als de dromenvanger in de regen hangt!

Als eerste een zachtroze/wit exemplaar met zijde bloemen en o.a. roomwitte zoetwaterparels van 48 cm lengte. Echt een romantische dromenvanger!


Dan is er ook weer eens een 'giga groot' exemplaar gemaakt. Onderstaande dromenvanger is maar liefst 1.75 meter hoog en staat prachtig aan de muur van je serre of wat dacht je van het hoofdeinde van je bed? Echt een eye cather in je slaapkamer!! 

Zo hangen dromenvangers niet alleen mooi te wezen, maar doen zoals wel gezegd wordt ook hun werk om nare dromen weg te houden.

Note: Er worden geen verzendkosten berekend. Alle dromenvangers/dreamcatchers zijn inclusief verzending!


En dan... tadaaahhh... het moment waar je hoogstwaarschijnlijk op hebt zitten wachten, namelijk de bekendmaking van de winnaar van de eerste kwartaalprijs van dit jaar. De winnaar hoeft hier niets anders voor te doen als een leuk berichtje via Webwinkelkeur te plaatsen hoe hij of zij de webshop ervaart of het prijsje vindt. Gewoon even iets laten weten....

Het prijsje van deze keer is onderstaande brosche/kilthanger/dasspeld en de winnares is deze keer Gerty van O. geworden. Gerty, van harte gefeliciteerd! Je kunt contact met me opnemen, zodat de broche snel naar je toegestuurd kan worden.

En dan ga ik nu genieten van het zonnetje en spreek ik je weer bij een volgende nieuwsbrief.

Geniet ze!

Met vriendelijke groeten, Gerda van Atelier Hobbekol. 

 

  

 

 

Reacties

Populaire posts