Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met armbanden nieuws en....

 

Deze keer in plaats van de woensdag, nu op zaterdag de nieuwsbrief en dat is direct het eerste nieuwtje waar ik mee in huis val. Vanaf nu krijg je de nieuwsbief van Atelier Hobbekol iedere zaterdag in je mailbox.

Eerder onderzoek wees uit dat woensdag de nieuwsbrief het meeste gelezen werd, maar om de een of andere reden blijkt dit te zijn verschoven naar de zaterdagochtend. Er kwamen haast geen reacties meer en dat deed bij mij het belletje rinkelen om weer eens een bezoekers onderzoek te doen. Er was direct te zien dat zaterdag de mensen tijd hadden om hun mails te bekijken en daarom passen we ons nu aan de klanten hun voorkeur aan.

Dan weer even een paar nieuwe modellen van de armbanden die afgelopen week zijn gemaakt.

 

Als eerste een set van turquoise/fuchsia en waarvan er één een wikkelarmbandje is die 3x om de pols gaat en de andere twee armbandjes zijn aan elkaar gemaakt met de chamballa techniek of d.m.v. een schuifsluiting. 

   

 

Dan is het volgende model een wikkel armband die maar liefst 8x om je pols gaat! Deze armband bestaat uit hooked spaghetti en zit boordevol met materialen. En voor wie een wat bredere pols heeft is deze armband ook heel geschikt, want dan wikkel je hem gewoon 7x om je pols heen! 

 

Als laatste wil ik je twee wire bracelets laten zien.

Ze zijn beiden gemaakt met dezelfde acryl parels, maar dan in twee verschillende kleuren, namelijk turquoise en rozeHet enige verschil zijn de chamballa en India kralen en verdere 'aankleding' van deze armbanden. De armbanden zijn voor een kleine polsmaat (17) maar zijn ook zeer geschikt voor de wat oudere kinderen die van bling bling houden.

 

Dan het tweede nieuwtje.

Beads & Basics is een groothandel/webshop die hartstikke trendy materialen verkopen. Ze zijn een actie op Instagram gestart, waarbij 50 mensen (waaronder ik) van hun promoter actie pakketten, meerdere sieraden gaan maken en daar dan een foto of filmpje van plaatsen. Dit is natuurlijk een 'win win' situatie. Zij de reclame en ik weer een uitdaging rijker! Hieronder zie je de eerste van meerdere ideeën die de komende tijd op social media zullen verschijnen. Als je van het verloop van deze actie op de hoogte wilt blijven, dan kun je Atelier Hobbekol natuurlijk altijd op Instagram volgen om zo het nieuwste model 'vers' bekijken en hoef je niet op de volgende nieuwsbrief te wachten. Hieronder de eerste van 3 setjes enkelbandjes.

 

En dan wil afsluiten met te vermelden dat er weer een nieuw Blog aan de Blogpagina is toegevoegd en dat is deze keer een gastblog van 't Kralenstulpje. Esther heeft het heel leuk gedaan en als je eens materialen voor sieraden nodig hebt dan kun je bij haar bijna voor alles op het gebied van sieraden maken terecht!

Fijn weekend! M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol.

Reacties

Populaire posts