Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met de eerste nieuwe sieraden van najaar 2021!


Je zult het al wel gezien hebben maar eindelijk zijn er na een hele poos weer sieraden in de webshop geplaatst en om precies te zijn... armbandenAls eerste een exemplaar in de nazomerkleuren groen en oranje (één van mijn lievelingskleuren).

De materialen zijn voornamelijk keramiek, glas, metallook en houten kralen en de armband sluit met een leren knoopsluiting in de vorm van een bloem. 

Hierna zie je een armband in zachtroze tegen lila aan en deze bestaat voornamelijk uit glasparels, metalen- en metallook kralen afgewerkt met een diep auberginekleurige facet geslepen glas bicone. Deze armband sluit ook met een leren knoopsluiting en een knoop, waarbij dit keer strass in bijpassende tinten in zit.  

Als laatste een armband in brons en turquoise. Deze armband bestaat uit een groot tussenzetsel met epoxy, grote glasparels, electroplated facet geslepen glas bicones, glaspareltjes met een coating, metalen kralen en connectors, acryl kralen en glaspareltjes. De armband sluit met een kapittel sluiting.  

~~~

En dan had je vast in de gaten gehad dat we er wéér tussenuit gegaan waren. Wat een luxe met zo'n caravan, zeg! Jan 'van team Hobbekol' moest er weer even tussenuit. Dat hoefde je me geen twee keer te zeggen en dus togen we ook dit keer weer richting Callantsoog. Ik wilde je toch even mee laten genieten wat we allemaal voor moois tegenkwamen op het strand zoals onderstaande kwallen...

We zien eigenlijk altijd alleen maar de grauwe exemplaren liggen met een ronde vorm zoals op de eerste foto. Maar ze zijn er echt in verschillende kleuren, zoals deze mooie blauwe.

En wat dacht je van de onderstaande kwallen? Allemaal in bruine tinten met verschillende tekeningen.

Nou heeft de Noordzee eigenlijk altijd wel een branding, maar helaas was het dit keer vanwege gebrek aan en een aflandige wind, totaal glad. Het leek wel of je in een meer zwom. (Wat ook nog eens behóórlijk koud was voor de tijd van het jaar)! Brrr...

En dan altijd die zonsondergangen daarzo...

~~~

Om de zomer af te sluiten en de nazomer in te gaan, krijg je vanaf nu t/m woensdag 15 september bij je bestelling de hele week een paar oorbellen in nazomertinten GRATIS en daar hoef je niets voor te doen. Ik zorg dat het bij je pakje in komt!

Tot volgende week en een fijn weekend!

M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol. 

Reacties

Populaire posts