Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met winnares van de kwartaal verloting en meer...

 

Terwijl in de vorige nieuwsbrief de oorbellen aan bod kwamen, zijn nu de kettingen van herfst/2021 en winter/2022 aan de beurt.

Als eerste een korte ketting van grote glasparels met schelpen in de kleuren zachtroze, aubergine, roomwit en als 'finishing touch' heb ik er schattige zacht lila tussenkralen in de vorm van een bloem tussen verwerkt. Een erg gewaagde combinatie, maar goed gelukt.

 

Dan zijn de lange kettingen weer terug van weggeweest! Minimalistische kettingen zoals enkel een ketting met een kraal, bedel of parel er aan. Maar ook zoals hieronder, met rocailles en één, twee of alle drie de voorbeelden er aan bevestigd. Onderstaande ketting is met een medaillon gemaakt. Zo kun je ook nog eens een geliefd persoon op je hart dragen!

Het tweede lange model ketting bestaat uit iets grovere glaskralen in mat groen en bruine houten kralen en bedels van verschillende materialen. De houten kralen komen bij Esther van 't Kralenstulpje vandaan en ze verkoopt ze in verschillende maten, kleuren en vormen in haar webshop.  

Als laatste model dezelfde matte glaskralen, maar dit keer met taupe en blauwe glaskralen. Dus een echte Ibiza Style ketting die afgewerkt is met een groot gouden hart met strass. 

 

Dan zou ik zoals beloofd in deze nieuwsbrief de trend van andere sieraden benoemen. En deze keer is het de beurt aan de ringen van herfst 2021 en winter 2022.

In tegenstelling tot wat je bij de kleurenkaart in de nieuwsbrief van vorige week zag, zijn de ringen erg verschillend van kleur en stijl te noemen. Zo zag ik onderstaande trend, de 'candy ringen' voorbij komen. Plastic en rubberachtige ringen in vrolijke kleurtjes die haast aan de zomer doen denken. Deze worden veelvuldig aan meerdere vingers gedragen en dit samen met de minimalistische en goudkleurige ringen waaraan slechts één kraal, bedel of parel aan een klein ringetje hangt. Ik zal deze plastic ringen NIET gaan verkopen omdat ik GEEN kant en klare sieraden verkoop, om de eenvoudige reden dat ik deze niet met de hand kan maken, maar zal de komende maanden met deze trend rekening proberen te houden, om deze kleuren in de materialen van de ringen te verwerken.   

Zoals gezegd zijn ook de minimalistische ringen dit najaar en aankomende winter te zien en dit keer zijn het voornamelijk de goudkleurige modellen. Verder zie je ook dat er gemengd kan gaan worden. Niet alleen met kleur, maar ook goud en zilver kun je dit seizoen prima met elkaar combineren. Eigenlijk komt het hierop neer... ook bij de ringen kun je 'mixen en matchen'!

 

En dan...Tadaahhh...is het weer zover, de derde en voorlaatste kwartaalverloting van dit jaar!

Deze keer zijn het onderstaande oorbelletjes geworden en de winnares is deze keer Annette van der Plas! Annette, je kunt contact met me opnemen via info@atelierhobbekol.nl en dan zorg ik dat de oorbelletjes naar je toe komen! 

En voor wie nu baalt dat zij (of hij) deze oorbelletjes niet heeft gewonnen.... ze staan ook in de webshop te koop! Gewoon even op het plaatje klikken en je zit direct op de plek waar je deze kunt bestellen. Ze zijn er ook in andere kleuren en modellen en je kunt hier klikken en komt zo direct bij alle oorbellen uit waar deze modellen tussen staan. Ennn... eind December is er weer een kwartaalverloting waar je kans maakt om een prijsje te winnen!

Fijn weekend!

 

Met vriendelijke groeten namens Gerda van Atelier Hobbekol 

 

 

Reacties

Populaire posts