Nieuwsbrief van Atelier Hobbekol, met de allernieuwste sieraden en korting....

 

Deze nieuwsbrief bevat een kortingscode en weer allemaal nieuwe sieraden die de afgelopen periode gemaakt zijn.

Zo moesten de lange (gekettelde) kettingen alweer een hele poos aangevuld worden, maar vanwege privĂ© omstandigheden kwam ik daar niet aan toe. Het zijn de hardst lopende uit de webshop en ik merk dat deze regelmatig verkocht worden. Nu is hiermee dus een start gemaakt en als eerste zie je hieronder een rood/gouden exemplaar.

TIP! Ook mooi om met de aankomende feestdagen te dragen. (En dat is sneller dan je denkt)!   

 

Als tweede zie je hieronder drie kettingen, waarvan de hangers geketteld zijn terwijl ik de rest heb afgewerkt met (imitatie en dus veganistisch) suĂ©de veters. Lekker lang en zo over je hoofd schuiven zonder metaal in je nek en slotjes die dichtgemaakt moeten worden! 


Dan zijn er ook weer nieuwe oorbellen geplaatst.

De trend is nu goudtint oorstekers en creolen. De creolen zijn er in 12 mm, 30 mm en 60 mm en zijn minimaal versiert met een enkele kraal of bedel. En voor degenen die van iets meer drukte en kleur houden zijn er ook varianten die hier aan voldoen. Hiervan worden binnenkort meer modellen geplaatst!


Als laatste zijn de armbandjes met RVS kettinkjes aan de beurt. Minimalistische kettinkjes waarbij je geen last van allergische reacties krijgt en waar kralen en connectors (tussenzetsels) bij gebruikt worden, die eveneens fijntjes en sierlijk zijn. 


En dan is het weer eens tijd voor de kortingscode die goed is voor 10% korting en die is deze keer: herfst. Deze kortingscode is geldig vanaf nu t/m maandagavond 25 oktober en is geldig voor alles. (Uitgezonderd afgeprijsde en actie artikelen). Je kunt de code tijdens het bestellen invullen in het daarvoor bestemde vakje en de korting wordt direct in je winkelmandje verrekend. Lukt het niet? Dan even mailen naar info@atelierhobbekol.nl en dan ga ik kijken of ik het op kan lossen. Ennuh.... niet vergeten in te vullen, he? (Het zou zonde zijn als je de korting misliep, toch)?

*

P.s. Vergeet je niet de workshop actie die nog een week duurt, waarbij Ă©Ă©n van de zes deelnemers helemaal  GRATIS mee kan doen? (Kun je het bedrag ook onderling verrekenen, zodat iedereen wat korting heeft)! 


In deze nieuwsbrief staan niet alle nieuwe modellen vermeld omdat dit een te lange nieuwsbrief zou worden. En dus kun je dit weekend heerlijk rondneuzen door de shop op zoek naar nieuwe sieraden

Tot volgende week en met vriendelijke groet namens, Gerda van Atelier Hobbekol.




Reacties

Populaire posts