Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met nieuwe sieraden, artikelen en meer....

 

Speelde vorige week de oorbellen en een paar kettingen de hoofdrol in de nieuwsbrief, deze week is het de beurt aan de ringen en armbanden. Maar eerst even wat nieuws over de opdrachten die ik afgelopen week heb gehad. Dat waren o.a. verschillende tassels. Als eerste een tas van Desiqual die van de eigenaresse opgepimpt moest worden met een tassel of tashanger in bijpassende kleuren. Dat was een leuke opdracht, omdat zoals je ziet Desiqual producten uit allemaal vrolijke kleurtjes bestaan. Het was weer even zomer in het atelier!

Dan de tweede opdracht van wat kleinere tasseltjes.

De opdrachtgeefster wilde ze aan een tasje, maar ook aan een halsband voor windhonden gaan gebruiken en vandaar dat het de korte versie werd. En ook deze opdracht was echt leuk om te doen. Het is trouwens een tip voor de aankomende feestdagen om zo'n klein hangertje cadeau weg te geven. Leuk cadeautje voor een klein prijsje! Ze staan kant en klaar in de webshop, maar je kunt ze ook naar je eigen wensen bestellen.

En bij een besteding in de webshop vanaf 50 euro, krijg je een klein exemplaar helemaal GRATIS bij je bestelling in! Klik op de afbeelding hierboven en je zit in het menu van de tassels.

Dan een sneak preview of een kijkje vooraf van wat armbanden die ik de afgelopen week gemaakt heb. Het zijn echte herfstmodellen geworden van hoofdzakelijk half edelsteen en glaskralen. Toch wel één van mijn favorieten, om deze stijl te maken!

 

Ook een sneak preview van de ringen die eigenlijk wat probeersels zijn. Het is de bedoeling dat ik binnenkort meer van deze stijl ga maken en tjah... dan moet je eerst oefenen, he?  

 

Eindelijk is de Hasulith sieradenlijm ook weer voorradig!

Ik werk hier alleen maar mee, omdat eigenlijk alles vast blijft zitten wat je hiermee aan elkaar lijmt. En het is zoals gezegd nu ook weer in de webshop te koop! De andere variant en de naam zegt het al is Strass 244.

   

 Hiermee kun je heel gemakkelijk vanwege het smalle tuitje, een heel klein druppeltje lijm op een strass, similie steentje of een cabochon/plaksteen doen. En voor wie veel met strass werkt is dit een uitermate geschikte lijm. Ik heb hem behoorlijk afgeprijsd, want ik ga stoppen zodra de voorraad op is. Dus sla je slag, want OP=OP!!  

 

Dan even iets wat begin volgend jaar in de wet gaat veranderen.

De reviews, sterren of beoordelingen gaan strenger aangepakt worden en 'hoera', zou je in eerste instantie zeggen. Nou, eigenlijk in eerste instantie dus wel. Er zijn teveel nep reviews op internet te vinden, waardoor mensen op een gegeven moment ook niet meer in deze beoordelingen geloven en het dus een gok is of je met een webshop te maken hebt die zich aan de regels houdt en er dus niet zo snel een aankoop zal plaatsvinden omdat de twijfel toeslaat. Dus tot zover 'hoera'. Maar als we verder kijken komt het addertje (weer) voor de webshops onder het gras vandaan.

Webshops moeten namelijk zelf gaan onderzoeken of hun reviews echt zijn of niet. En dat is natuurlijk onmogelijk! Ik kan niet aan een beoordeling die ik van iemand krijg, zien wie er achter dat emailadres zit en of het een echt persoon is of een robot. Gelukkig is Atelier Hobbekol aangesloten bij Webwinkelkeur en daarbij is het wel heel moeilijk om een nep recensie te plaatsen. Maar zoals altijd dwingt onze overheid webshops tot bepaalde handelingen en komt het risico als er een 'nepper' ontdekt wordt op het bordje van de webshop. Niet leuk omdat de boetes enorm worden! (4% van je jaarinkomen!) Een webshop wordt daarmee haast verplicht om zich aan te sluiten bij een keurmerk die deze beoordelingen filtert. Maar helaas gaat dat niet voor niks en kosten ook keurmerken behoorlijk wat geld, wat je niet zomaar ieder jaar op de plank hebt liggen. Een boete en het lidmaatschap zal vanaf dan de prijs van de artikelen bepalen en dat wil toch niemand?!!

 

Nu snap je denk ik ook waarom reviews zo belangrijk zijn en ik ze het liefst van iedereen wil krijgen, hahahaha. Fijn weekend!

M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol.

www.atelierhobbekol.nl

 

 

Reacties

Populaire posts