Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met nieuwe uiterlijk webshop, workshopfoto's en meer.....

 

Soms heb je gewoon even tijd tekort en daarom deze keer een verkorte nieuwsbrief, oftewel een nieuwsflits.

Ik heb het de hele week al druk gehad met bestellingen maken en versturen. Maar ook workshops die tijd slurpen vanwege alle voorbereidingen die ervoor nodig zijn voor je überhaupt kunt beginnen. Mede daarom even in vogelvlucht laten zien wat ik ook nog eens tussendoor allemaal gemaakt heb.

Als eerste een armband met grote glasparels met een coating van 12 mm die afgewerkt is met Tibetaans zilveren kralen en een kettinkje van fijn jasseron.


Dan zijn er ook weer ringen gemaakt die de eerstvolgende dag dat ik er de tijd voor heb in de webshop geplaatst gaan worden. Het materiaal wat hiervoor gebruikt is, is copper wire. Een wat steviger variant van aluwire. Het verschil tussen deze twee soorten materiaal is dat aluwire wat buigzamer is en je er vrij 'gemakkelijk' een grove ring mee kunt maken, maar tevens het voordeel heeft dat het geen allergische reacties geeft. En copper wire is dunner materiaal waarmee je fijnere ringen kunt maken.


Dan nog even over de laatste workshop.

Dat waren twee dames die een dromenvanger kwamen maken. Ze zeiden 'dat ze geheel onbekend wat ze te wachten stond, er ingingen'. Maar aan het eind waren ze toch zo verbaasd dat het gelukt was en ze twee totaal verschillende dromenvangers, die ook nog eens prachtig gelukt waren, gemaakt hadden. Bekend voor mij, maar telkens weer leuk als ik die smile van oor tot oor zie. Het was een leuke workshop met twee hele gezellige en vriendelijke dames! 

~

Als laatste even een opmerking over de bovenkant van deze nieuwsbrief.

Zoals je inmiddels wel zult hebben gezien, zijn de kleuren van de webshop weer wat aangepast aan het najaar en de trend van dit moment. Helaas lukt het niet (ik denk een storing in de beheeromgeving), om een nieuwe afbeelding toe te voegen en dus is de bovenkant van deze nieuwsbrief een beetje anders als anders!

Hopelijk geeft de webmaster snel antwoord en lukt het volgende week wel weer!

Fijne zondag!

M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol.


Reacties

Populaire posts