Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met kerst sieraden, acties en kortingscode!


Deze nieuwsbrief staat in het teken van kerst nieuws. Ik ben al druk bezig geweest met het kerststraatje en de andere versieringen, die het in huis toch zo gezellig maken! Maar ook de sieraden zijn in kerstsfeer. En we beginnen deze week maar eens met sieraden voor de mannen!

Hier onder een wikkelarmband van rondleer van 3 mm met Tibetaans zilveren kralen en bedels. En let eens op het slotje van deze armband... deze is in de vorm van een vis! Echt stoer! Je kunt hem beter zien op de andere foto's die in de webshop staan.

 

En wat is dit toch een gezellige tijd, he? Bij ieder huis zie je s' avonds de kerstverlichting schijnen en in de stad heerst al een echte kerstsfeer, zo ook in de webshop!

Ik heb het dit jaar een beetje in de kleuren van de nieuwe stijl gemaakt en ik vindt het best 'kerstig' geworden! 

 

De volgende kerst sieraden zijn twee bangles/spangen, in twee verschillende stijlen, kralen en bedels in verschillende kleuren. Echt sjiek om als kerstcadeau te geven! 

 

En dan nog meer oorbellen omdat dit zo lekker in de portemonnee ligt als betaalbaar maar toch persoonlijk cadeautje! Het zijn kleine creolen van 13 mm, met door mezelf gemaakte bloemetjes eraan. De gebruikte materialen van de bloemen zijn glasparels en rocailles. 

En om het nog leuker te maken om één van deze modellen aan te schaffen krijg je nu 15% korting! Hoe je deze korting krijgt zie je onderaan deze nieuwsbrief!

 

En als laatste zijn er ook weer nieuwe beschermengeltjes bij gemaakt en dit keer een beetje 'anders  als anders'! Niet de kralen strak op elkaar met een vleugeltjes ertussen, maar een iets meer luchtig engeltje. Weer eens wat anders! Je kunt ze vinden in de rubriek beschermengeltjes en in de rubriek kerstartikelen.

 

Dan nog even een reminder van de workshop actie die nog t/m eind december doorloopt. Bij het boeken van minimaal 4 personen, mag er 1 persoon helemaal GRATIS meedoen!!!

En ik geef ook weer een kortingscode van dit keer 15% korting op de oorbellen en creolen met de code kerstpret (uitgezonderd afgeprijsde en actie artikelen). Deze actie duurt vanaf nu t/m morgen (zondag) avond 12-12-2021 24.00 uur.

Op deze manier kun je een betaalbaar cadeautje voor onder de kerstboom kopen!

*

Tot volgende week en een fijn weekend!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol.

  

Reacties

Populaire posts