Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met kortingscode en nieuws over de kwartaalverloting...


Vandaag een dagje eerder de nieuwsbrief omdat iedereen op de eerste kerstdag hoogstwaarschijnlijk bij familie zit en de nieuwsbrief op deze manier mist.

Afgelopen week is er weinig anders gedaan dan voorbereidingen voor de kerst treffen en bestellingen wegwerken. Het enige wat gemaakt is zijn de onderstaande rondleren wikkelarmbanden. Vergis je er trouwens niet in hoeveel tijd het kost om zo'n armband te maken! Het garen wat je op de foto ziet is 'ienieminie' dun en iedere kraal moet zo geregen worden! Maarrr... zoals altijd bevalt het resultaat weer prima!

Het eerste model is van glasparels in de kleuren die in de connector zitten, namelijk: groen, blauw, rood. goud, cognacbruin en paars en het is een frisse wikkelarmband geworden die je zowel nu met de feestdagen, als volgend jaar zomer vanwege de vele kleuren bij iedere outfit kunt dragen.

Dan is de volgende wikkelarmband een ietwat rustiger model geworden. De kleuren zijn wat minder uitbundig en het zijn eigenlijk alleen maar blauw, groen en gele tinten. De armband is afgewerkt met een Tibetaans zilveren knoop als sluiting.

Beide armbanden hebben dubbele sluitingen, zodat je ze in twee verschillende maten kunt stellen.

~

Dan hieronder nog even een afbeelding van regenboog sieraden met een knipoog naar het voorjaar waar we aan de andere kant na december weer gaan aftellen.   

Dan nog even een reminder voor de kortingscode.

Deze is nog steeds lockdown en geeft recht op 10% korting t/m het eind van het jaar!

Hij is geldig op alle sieraden en dromenvangers (waarvan bij de laatstgenoemde de verzendkosten al zijn inbegrepen!). (Uitgezonderd afgeprijsde artikelen). Niet vergeten in vullen tijdens het bestellen, want zkun je nog even lekker met korting shoppen!!!

En volgende week is alweer de laatste kwartaal verloting van dit jaar van het prijsje wat alleen door de nieuwsbrieflezers gewonnen kan wordenDeze is dit keer heel 'anders als anders', maar ik denk dat velen van jullie er wel weg mee weten!  En meer zeg ik niet! Wat het is kan ik natuurlijk nog niet verklappen, maar je hebt de komende dagen genoeg afleiding om je nieuwsgierigheid te bedwingen! Hahaha.

Ik wens iedereen hele fijne kerstdagen en tot volgende week!

M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol.   



 

Reacties

Populaire posts