Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met uitslag kwartaalprijs!

 

Dit is de allereerste nieuwsbrief van het jaar 2022!

Voor iedereen dan ook de beste wensen voor 2022 en die allereerst in goede gezondheid mag beginnen. Maar ook dat dit jaar maar een omslag naar betere tijden mag betekenen voor mensen die het nu door de corona zo zwaar hebben.

En alweer 2022... wat gaat het allemaal toch snel, he? De tijd tikt ongemerkt weg.....

     

Dit horloge is echt een eyecatcher vanwege het prachtige roségouden klokje en niet in het minst de mooi blijvende facetgeslepen Tsjechische glas bicones in blauw en groene tinten en je krijgt er bij aankoop van dit horloge GRATIS een extra batterijtje bij!

 

En dan een armband in tinten die goed bij dit jaargetijde zijn te dragen. De armband heeft een filigraan vlinder in bronskleur en die hangt vervolgens aan drie rijen kralen waaronder: glasparels met een coating, splitkralen van glas en half edelsteen zwarte agaat.  

 

Dan maar weer eens het knipoogje waar ik het in de vorige nieuwsbrief over had naar de komende maanden als het weer wat beter wordt en we onze winterkleding in kunnen ruilen voor wat luchtiger kleding. Een vrolijke armband met acryl cubes kralen en een zilverkleurige connector die ik op bepaalde delen oranje heb gemaakt. Het is een leuk geheel geworden, waar voor mij de lente niet snel genoeg kan komen om deze te gaan dragen. 

 

En dan natuurlijk het lang verwachtte moment, de uitslag van de winnares van de laatste kwartaalverloting van 2021!

Er was gevraagd of je je voorkeur door wilde geven of je een pakketje kreeg waar je zelf mee aan de slag kon gaan, of dat je liever een kant en klaar sieraad wilde winnen. Nou, het is een kant en klaar sieraad geworden (wat trouwens de voorkeur was van iedereen die reageerde).

Dit keer krijgt de winnaar een ketting in de kleur van zijn of haar keuze en de winnares van deze keer is Gré de Bruin geworden! Gré, van harte gefeliciteerd en 'maak je beoordeling maar vast klaar' (haha) en geef de kleur van je voorkeur door via info@atelierhobbekol.nl want de ketting komt naar je toe! 

En mocht je dit keer nou niet gewonnen hebben? Geen nood, want eind maart is de volgende kwartaalverloting en wie weet zit jij daar dan bij. En intussen volgen er nog andere leuke acties, waar je ook altijd aan mee kunt doen!

Tot slot nog even dit... de rubriek SALE is ook weer aangevuld met artikelen die in de uitverkoop  konden en binnenkort komt daar vast nog meer bij!

Fijn weekend en m.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol.

 

Reacties

Populaire posts