Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met 14% valentijnskorting en Kazuri armband...

 

In deze normaal zo stille periode is het haast bij iedere webshop gebruikelijk dat er onderhoud achter de schermen plaatsvindt. Zo zijn de foto's allemaal aan een opfrisbeurt toe en dat is een enorme klus! Maar met corona is alles veranderd en dus ook de stille en de drukke periodes hebben een verandering ondergaan. Het onderhoudt moet nu dus 'tussen de bedrijven door' plaatsvinden. Maar toch is er nog kans gezien om weer wat nieuwe sieraden te maken en hieronder het eerste exemplaar.

Een prachtige armband van echte Kazuri kralen!

Ik heb voor het eerst kennis gemaakt met deze kralen op de beurs in Utrecht (Trade Mart). Daar liggen ze in vele kleuren gerangschikt. Maar ik schrok van de prijs die één kraal kostte en ben de eerste keer snel met wat boekjes en informatie doorgelopen, maar het bleef knagen! Degenen die dit merk kennen, weten dat de kralen niet goedkoop zijn, maar altijd heel veel reacties geven als je sieraden waarin deze kralen verwerkt zitten, draagt! Ik heb deze armband dan ook voor een leuke prijs in de webshop geplaatst want het moet voor iedereen leuk blijven, toch?

Hieronder de link van een filmpje waarin je ziet hoe deze kralen gemaakt worden. Heel leuk om te zien hoe dit proces gaat, maar ook hoe de mensen erachter met heel veel passie deze kunst maken!

https://www.youtube.com/watch?v=NphuOBekxNs

 

Dan volgen enkele paarse armbanden...

De eerste armband is gemaakt met grote glanzende glasparels van 10 mm en deze zijn zoals je kunt zien zonder coating en blijven dan ook heel lang mooi!

De tweede armband is gemaakt van lila keramiek kralen en polymeer. Om het geheel niet zwaarder te laten worden als nodig is, heb ik kralenkapjes van filigraan gebruikt. 

 

Dan zijn er ook weer parelarmbanden geplaatst en deze hebben vanaf nu hun eigen menu! Deze is te vinden onderin de rubriek van de armbanden en staan ook nog eens in aparte rubrieken die de maat van de parels aangeven. Leuk voor de wat oudere dames onder ons om er een te dragen bij de kleur van je kleding. Maar ook leuk voor de iets jongeren die er meerdere of in combinatie met andere armbandjes om hun pols dragen, om zo de Ibiza style te verkrijgen. 

 

 

En dan zijn we alweer over de eerste helft van januari heen en gaan richting 14 februari, de tijd van Valentijn en dat is ook meteen de actie van dit weekend.

Vanaf nu krijg je t/m zondagavond 16 januari bij iedere bestelling die je plaats, 14% korting met de kortingscode valentijn! (uitgezonderd actie artikelen). (Niet vergeten in te vullen, want achteraf kan het niet meer worden verrekend)!

Fijn weekend en m.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol

 

 

Reacties

Populaire posts