Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met gedaanteverwisseling webshop...

 

Je zult het al wel opgemerkt hebben, maar de webshop heeft een gedaanteverwisseling ondergaan!

Toen we 12 jaar geleden begonnen hadden we warme tinten met een heel lief heksje als logo. Maar je moet met de tijd meegaan en er kwam op een gegeven moment een periode waarin alles licht en luchtig moest zijn. Dus namen we afscheid van het heksje en waren het jarenlang lichte kleuren op een witte of grijze achtergrond. Maar gelukkig is de trend weer naar de warmere tinten aan het overslaan en zijn wij vanaf nu via de banner die je hierboven ziet staan, te herkennen! Ik hoop dat we hier nog lang gebruik van mogen maken. 

In deze nieuwsbrief gaat de aandacht deze week maar weer eens uit naar de kettingen en niet zomaar een paar kettingen, maar de wat exclusievere exemplaren! Ze zijn een beetje prijziger als wat er normaal gesproken in de webshop staat, maar zeker allemaal pronkstukjes op zich door de wat mooiere en betere materialen.

De eerste handgemaakte ketting is er eentje van prachtige keramische kralen die rust uitstraalt door de zachte kleuren en waar een zelfgemaakte hanger het middelpunt van deze ketting is. Hij is zogezegd iets duurder als normaal, maar dan heb je ook iets aparts waar je heel veel jaren plezier van zult hebben!     


En dan de volgende beauty in de rij, een romantische ketting in rood/geel/blauw en oranje tinten.

De grote kralen zijn met de hand bewerkt en dat kun je als je goed kijkt zien, doordat niet ieder krulletje even groot is! Dat is de kracht van handgemaakt. Je hebt iets aparts om je hals, waarmee je ook nog eens goed scoort door hem als Valentijns cadeau te geven!


En je ziet ze steeds weer meer terug in het modebeeld... de spangketting.

Bij dit model heb ik de spang zelf zo zuiver mogelijk gehouden door er niets overheen te rijgen, omdat dit mooi in de kleuren van de glashanger terug komt! Voordeel van de spang is ook nog eens dat er een plastic laagje omheen zit, waardoor je huid niet in aanraking komt met het metaal.


En dan een armband met de klassieke kralen van Cloisonne.

Je ziet de meeste Cloisonne kralen van lichtgewicht aluminium, maar deze zijn een tikkeltje zwaarder en dus van een veel betere kwaliteit! 


Dan is er afgelopen week onderstaande partij rocailles binnen gekomen.

Allemaal vrolijke kleurtjes en daar kunnen met name heel veel Ibiza armbandjes van gemaakt worden. Maar het zijn ook kraaltjes die ik voor de workshops besteld heb! En als je liever iets maakt van wat donkerder tinten...ook die zijn aanwezig.

Leuk om via een workshop zelf je zomersieraden te gaan maken. Samen met wat vriendinnen, zussen, buurvrouwen, collega's of.... je kunt het zo gek niet bedenken of je doet hier heel veel mensen een plezier mee! En bij het boeken geldt nu nog steeds de actie dat er bij het boeken van 6 personen, de zesde helemaal gratis mee mag doen!!! (Of de korting onder alle aanwezigen verrekenen)!

En dat was het dan weer voor deze week.

Ik wens je een heel fijne voortzetting van je weekend en tot de volgende nieuwsbrief!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol.



Reacties

Populaire posts