Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met spiraal armbanden en kortings actie...


Wij hebben een drukke week achter de rug met weer een opvanghondje erbij die uiteraard de nodige aandacht nodig had. En daarom moesten de sieraden tussendoor gemaakt worden op een moment dat ze even niet met één van onze andere honden aan het spelen was en ze dus met elkaar de boel niet aan het afbreken waren! Whahahaha. Maar het is een schat waar we vanaf het begin al helemaal gek op waren en dus is ze hier meer dan welkom!

Dan over naar de nieuwsbrief van deze week...

De lente laat zich steeds meer voorzichtig zien en daarom heb ik de hele week armbanden gemaakt met kralen in vrolijke kleuren. Allereerst deze 3-delige set in groen en fuchsia/roze. Twee armbandjes zijn op elastiek geregen en de armband met bloemkoord met rozen, is een wikkelarmband. 

Maar omdat er mensen zijn die altijd aan het struggelen zijn met de sluiting van zo'n armband (je moet er even handigheid in krijgen) heb ik deze week de nadruk gelegd op de wire of spiraal armbanden. Deze zet je aan je pols, wikkelen maar en 'klaar is Klara'! Je kunt ze zo breed maken als je zelf wilt en daarom heb ik verschillende windingen gemaakt, dus... voor ieder wat wils.

Het eerste model is er één van 2 windingen die door de kleine kraaltjes en de bloem bedel fijntjes aandoet.   

De  volgende modellen zijn met meerdere windingen en in andere kleuren, materialen en stijlen, de één wat rustiger als de rest. Je kunt ze vinden in de rubriek Ibiza style armbanden en blauwe armbanden.


Het onderstaande armbanden setje is weer een losse 3-delige set armbandjes die allemaal met een karabijnsluiting of lobsterslotje sluiten, in de kleurschakeringen wit, blauw en roestbruin.

Echt Bohemian style!

En dan als laatste een model in bordeaux,wit, bruin en roze.

Ook deze set bestaat uit 3 losse armbandjes en kun je zowel los van elkaar, als met elkaar dragen! 

En dan is het weer tijd voor een kortingsactie!

Omdat de lente nu toch wel erg dichtbij begint te komen krijg je vanaf nu t/m woensdag 16 maart 10% korting op alle armbanden in de rubriek 'Ibiza style armbanden' met de code: lente! Gewoon even invullen tijdens het bestellen en je korting wordt vanzelf verrekend.

(Niet vergeten in te vullen hoor, anders loop je de korting mis)!

Fijn weekend!

M.v.g. Gerda van Atelier Hobbekol.

 

Reacties

Populaire posts