Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met GRATIS tashanger actie!


Het lijkt erop dat de lente nu echt in aantocht is en daarom start ik de nieuwsbrief vandaag eens met zonnige oorbellen!

Hieronder verschillende modellen en zoals je kunt zien is de connector hetzelfde, maar door de kraaltjes die eraan zijn bevestigd, zijn het uiteindelijk toch verschillende oorbellen geworden!

Het model hierboven is dankzij de vrolijke kleurtjes een model geworden in Ibiza style, terwijl de modellen hieronder dankzij de kleuren blauw en brons weer de Bohemian kant op gaan.

Hetzelfde geldt voor de oorbelletjes in tomatenrood, één connector en verschillende soorten kraaltjes maken het meteen een ander model.

Al deze modellen zijn vanaf €7,95 per paar te koop in de webshop!

 Dan wil ik je toch weer eens even meenemen achter de coulissen en dit keer het mailverkeer van Atelier Hobbekol!

Een lieve klant stuurde een foto van een bestaande ketting uit de webshop met een zilverkleurige schaal als hanger en wilde deze graag laten veranderen in een ketting met een vlinder er aan! Het resultaat zie je op de foto en de trotse eigenaresse stuurde me daarna deze foto door, om te laten zien hoe hij op haar kleding viel! Mooie combinatie toch? 

   

Een paar dagen later kreeg ik weer een mail van haar en dit keer met een foto van onderstaande grote bloemhanger die ze in de webshop had zien staan en wilde daar graag een korte groene ketting van gemaakt hebben. 

En deze groene ketting is het geworden, helemaal van keramiek en glaskralen!

En wederom kreeg ik van haar een foto hoe de ketting viel op dit keer een paars/lila ondergrond.  

Het moet gezegd... ze heeft smaak voor kleur en voor wat betreft de veranderingen voelden we elkaar prima aan!

En dat brengt me alweer aan het einde van deze nieuwsbrief, met dit keer als actie een leuke korting op de dromenvangers/dreamcatchers die vooral leuk staan onder een overkapping, in de serre of ergens anders in je huis!

Iedereen die t/m woensdag 20 april vanwege de naderende lente een dromenvanger besteld krijgt er een zomerse gele tashanger helemaal GRATIS bij!

(Deze tashanger is een voorbeeld en daar kunnen geen rechten aan worden ontleend)!

Bij een grote tashanger krijg je een grote tashanger en bij een kleine dromenvanger krijg je een wat kleinere.

Fijne paasdagen!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol.  

 

 

Reacties

Populaire posts