Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met winnares kwartaalprijs!!


Er zijn de afgelopen week weer wat nieuwe nieuwsbrief lezeressen bijgekomen en die heet ik dan ook van harte welkom en ik hoop dat je de nieuwsbrieven als leuk ervaart en meedoet met alle acties!

Er is ook weer een drukke week voorbij van bestellingen versturen, opdrachten bespreken, ontwerpen maken, produceren, fotograferen en het plaatsen van sieraden. Na de corona had ik nog niet zoveel fut, maar dat was afgelopen week al behoorlijk aan het toenemen en kwam de inspiratie terug. Hieronder wat sieraden die ik de afgelopen week gemaakt heb. Maar wees gewaarschuwd.... ze zijn van een hoog 'zomerniveau'! Haha.

Als eerste een fleurige ketting van keramiek.

Hiertussen zijn schelp- of parelmoer kralen en schijfjes gehangen wat het tot een feestelijk geheel maakt. De ketting is aan de bovenkant afgewerkt met roze imitatie suede veters.   

En dan de volgende... echt een zomerse Ibiza style ketting!

Allemaal glasparels van 10 mm, waartussen allemaal vrolijke bedels en hangers in verwerkt zijn. Hiermee weet je zeker dat je opvalt als je op een feestje bent!

 

Dan een paar wat minder uitbundige ontwerpen... of zeg maar gerust 'fijntjes'!

Het zijn kettinkjes die zeer kort gedragen worden, de z.g.n. choker en mooi op een zomerjurkje of een topje. Als je hals en borst maar vrij van kleding is om deze beauty's te showen!

 

En de volgende twee armbanden passen zeker bij de eerste twee kettingen. Ze zijn in dezelfde techniek vervaardigd en hangen vol met kralen en bedels en dat betekend heerlijk rammelen aan je pols als je van de zomer op het strand of buiten in het zonnetje loop!

En ik heb ze ook nog eens in de aanbieding gezet!   

 

Als laatste van de sieraden die ik vandaag wilde laten zien nog even een enkelbandje.

Het is een model geworden in Bohemian style en kan door de kleurschakering van de kraal bij heel veel andere kleuren kleding gedragen worden.

 

Dan op de valreep iets wat ik vorige week vergeten was en beloofd had om in deze nieuwsbrief te vermelden, namelijk de winnares van de eerste kwartaalverloting van dit jaar en dat is deze keer Annie van Zwol geworden!

Annie van harte gefeliciteerd en ik neem begin volgende week contact met je op voor je adres en wordt onderstaand RVS kettinkje met half edelsteen splitkralen naar je toegestuurd!

En voor de liefhebbers... ik heb ze trouwens ook nog in meer kleuren in de webshop staan.

Mocht je nu balen dat je weer niet bij de winnaars zat, eind juni is de volgende kwartaalverloting en wie weet win jij die dan wel! Tussendoor komen er ook nog wat deel acties op Instagram en Facebook, dus hou dit in de gaten als je wilt meedoen met een promoactie! En als troost voor degenen die balen krijg je tot en met maandagavond 11 april 10% korting met de kortingscode natte lente! (Uitgezonderd actie artikelen/sale, workshops en reparaties)!

Een heel fijn weekend gewenst!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol.  

 

  

Reacties

Populaire posts