Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met hippienieuws en meer...


We hebben een week met mooi weer achter de rug en iedereen heeft daardoor de zomerkriebels en dat is te merken aan de drukte met de bestellingen. Omdat ik alles zelf met de hand maak, is het soms schipperen met de tijd. Maar we zijn er de afgelopen week weer uitgekomen en alle bestellingen zijn weer tot grote tevredenheid bij de mensen bezorgd.

Ook bereiden wij ons voor op het zomerseizoen en gaan binnenkort voor het eerst weer met de kraam op pad en wel naar het jaarlijkse hippiefeest! Vanwege de corona moesten we dit twee jaar lang missen, maar nu is het dan in een extra feestelijke editie terug!

En bij een hippiefeest horen uiteraard hipp(i)e sieraden, wat dacht je van dit armbandje met een connector of tussenzetsel met de tekst 'all you need is love'? 

Hele kleine facet geslepen glas rondellen in allerlei kleuren maken dit armbandje 'helemaal hippie'!

Het hippiefeest is voor het eerst ook niet meer helemaal besloten en dus ook niet meer alleen op uitnodiging. Maar om te voorkomen dat heel Nederland er massaal heen gaat heb ik wat weggepoetst van het originele postertje, omdat ik het toch even aan je wilde laten zien hoe het er ongeveer uitziet.

Maar er zijn uiteraard ook gewone sieraden te koop op die dag/avond, zoals onderstaand zilverkleurig armbandje met een beetje strass erin verwerkt.

En vanaf nu kun je bij ons ook contactloos betalen!

Er waren best wel veel mensen die geen contant geld bij zich hadden als ze bij de kraam een sieraad wilden kopen en daar enorm van stonden te balen als dit niet lukte. Maar wij baalden hier natuurlijk ook van en daarom hebben we besloten om een pinapparaat aan te schaffen! Verder is het natuurlijk handig als je een workshop bij ons komt doen of je aankopen via 'afhalen aan huis' doet.


En dan iets wat deze zomer toch in de herhaling een grote hit gaat worden, namelijk de enkelbandjes! Ze zijn er in twee verschillende categorieën, de reguliere enkelbandjes en enkelbandjes met elastiek.

Ik heb onderstaande modellen met een schattig kauri schelpje op elastiek gemaakt. Door het knoopje los te maken kun je hem heel gemakkelijk op je eigen maat weer dichtknopen en zo iedere keer zonder los te maken om je voet en enkel schuiven. Ze zijn er met verschillende opdrukken zoals een tekst, of een printje van bijvoorbeeld bloemen of de zee....

Ze zijn al vanaf €4,95 in de webshop geplaatst!

En dan iets van huishoudelijke aard.

Wij hebben met de hemelvaart wat extra dagen vrij en gaan daarvan genieten. Daarom is de nieuwsbrief van volgende week twee daagjes eerder en wel op woensdag! De webshop blijft wel gewoon open en je kunt je bestellingen dan ook gewoon plaatsen. Ook zijn wij gewoon bereikbaar voor vragen via de mail. Maar alle bestellingen worden een paar daagjes later verstuurd.

Meer hierover en een kortingscode om dit te verzachten, lees je in de volgende nieuwsbrief.   

En dan wens ik je een heel mooi weekend en laten we hopen dat voor de medemens onder ons die doordeweeks moeten werken de zon zich dit weekend ook weer laat zien en ze toch nog van het mooie weer kunnen gaan genieten.


Met vriendelijke groeten namens, Gerda van Atelier Hobbekol



 

Reacties

Populaire posts