Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met uitslag verloting armbandje....


Er zijn de afgelopen week veel sieraden gemaakt en het is een bonte bedoening geworden van veel strass en kleur! En laten we daarom maar snel beginnen met de eerstvolgende foto van een paar rosé gouden creolen met facet geslepen glas rondellen. De hoofdkleuren zijn goud, abrikoos en turquoise in zachte pasteltinten. Heerlijk zomers! 


Dan hieronder, echte bling bling oorbellen!

Deze zijn gemaakt van facet geslepen glas cabochons in kleine verdelertjes en voor diegenen die van bling bling houden, is dit alleen maar strass, strass en nog eens strass! 


Dan zijn er ook weer twee tashangers gemaakt in een macramé techniek. Leuk aan je strandtas of je sleutelbos!


En de decoratiehanger van twee weken terug heb ik in een grotere variant gemaakt met als basis twee witte ringen. Deze bleef echter van alles missen en ik had er steeds meer materialen in verwerkt om het naar mijn zin te krijgen. Nou ja, de Decohanger is uiteindelijk een veelkleurige en daardoor vrolijke dromenvanger van 78 cm lang geworden!


En dan de grote trend van deze zomer, Tsjechische geperste Hawaiiaanse glazen bloemkralen!

Ik heb er lang naar gezocht, want omdat dit al ver van tevoren bekend was dat dit een trend zou worden, had iedereen deze mooie glaskralen al ingeslagen en wat tot resultaat had dat er haast geen één meer te krijgen was en toen ik er enkele vond, deze megaduur waren! Ze worden per stuk verkocht en dat moet dan wel doorberekend worden in de prijs van een sieraad. Het was even puzzelen, maar ik heb van de eveneens trendy rocailles zomerse kettingen gemaakt die voor €9,95 in de webshop gaan komen.

Zo kun je er voor een leuk bedrag toch trendy bijlopen!     


En dan voor degenen die van een wat klassieker model ketting houden, deze korte ketting met 9 mm kralen van keramiek waar schattige Old roze/lila bloempjes met groene blaadjes op geschilderd zijn.

De achterzijde heb ik afgewerkt met rocailles in pastelgroen en zacht lila. 

En weet je nog dat ik het in de vorige nieuwsbrief over de brocante kralenmix van 't Kralenstulpje had? Samen met wat materiaal van mezelf mocht ik proberen er wat leuke sieraden van te maken. Hieronder zie je het tweede resultaat.

Een zogenaamde 'rommelketting' op gecoat staaldraad en wat vol hangt met kralen van allerlei soorten materialen. Erg leuk om te doen omdat je na iedere laag meer te zien krijgt hoe het resultaat dit keer zal worden. 

En dan, Tadááá.... de uitslag wie de winnares is van de verloting van onderstaande armband, die eveneens met de brocante kralenmix van 't Kralenstulpje en Atelier Hobbekol gemaakt is en dat is Willy ter W. geworden.

Willy, van harte gefeliciteerd met je prijs en deze wordt a.s. week naar je toe gestuurd!  

En mocht je nu balen dat je dit keer weer niet bij de winnaars zat?

Binnenkort wordt er weer een leuke actie gehouden en maak je kans om die keer de winnaar te zijn!

Fijn en zonnig weekend gewenst namens Gerda van Atelier Hobbekol



 

Reacties

Populaire posts