Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met lint armbandjes, kortingscode en meer...


Je hebt het in de vorige nieuwsbrief vast al gezien, er is op dit moment een nieuwe trend gaande en dat zijn de lint armbandjes! Heerlijk zonnige modellen wat bij het weer van dit moment past! De lint armbandjes die je overal ziet zijn kaal met iets van een hartje of tekst erop en sluiten met een kraal die je naar je pols schuift. Nou vind ik dit zelf enorm saai en het prikkelt nou niet bepaald de creatieve geest en daarom speel ik op deze trend in, door ideeën van mezelf erin te verwerken.

Zoals je ziet sluiten onderstaande vier modellen niet met een knoop, maar met een slotje. Zo vindt ik dit meer bij de stijl van Atelier Hobbekol passen.

Het eerste lint armbandje wat je ziet, is een smal lintje van 11 mm met daaraan schattige kleine pomponnetjes en kleine goudkleurige kraaltjes eraan. Het is afgewerkt met twee bedels waardoor het echt een Ibiza style armbandje is geworden! 

Dan het tweede lint armbandje en dat behoeft eigenlijk geen uitleg meer, maar het is een gerafeld lint armbandje in fuchsia met blauw, geel en oranje stiksel. Hieraan heb ik facet geslepen glas rondellen en blauwe glaskraaltjes bevestigd voor het 'Ibiza gevoel'.

Het derde model lint armbandje is een lintje van schattige bloemetjes in de kleuren fuchsia, turquoise, paars, geel en groen en waar ik eveneens facet geslepen glas rondellen aan heb bevestigd.

De vierde is een brocante armband van heel breed pailletten band, van 43 mm en wat bewerkt is met rocailles en pailletten.

Deze armband sluit met twee goudkleurige slotjes! 

En een sfeerfoto van eveneens lint armbandjes, waarop ook degenen met een kraal als sluiting en die ook nog eens van elastiek zijn, maar dan in mijn eigen beleving zoals een armbandje moet wezen, namelijk niet kaal! 


Dan ook nog even een ketting die ik vorige week al gemaakt had, maar nog niet had laten zien. De resin bloemen cabochons maken het samen met de kwalitatief zeer mooie glasparels en facet geslepen glas bicones in dezelfde tinten, tot een heel mooi geheel!

Deze ketting staat voor €37,95 in de webshop, maar als je dit weekend de code zomerketting intoetst, dan krijg je hem 5 euro goedkoper!! Er is maar één model van gemaakt en dus kan er ook maar één iemand worden blij gemaakt!


En dan als laatste een bloemen haarband die ik opgepimpt heb met facet geslepen glas rondellen. Je kunt deze vinden in de rubriek haarsieraden.

Helemaal hippie voor het hippiefeest wat eind volgende week gaat plaatsvinden en waar ik vast wel een 'hippiegirl' mee blij kan maken!

Mocht je nou meer modellen van de lint armbandjes willen zien hou dan de webshop in de gaten, want er worden de komende dagen meer geplaatst!

En dat was het alweer voor de nieuwsbrief van deze week. Mocht je nu iets voor je zomer outfit willen aanschaffen, dan kun je het extra voordelig kopen met de kortingscode zon. Je krijgt dan vanaf nu t/m maandag 20 juni 10% korting op al je aankopen.

(Uitgezonderd de sale, afgeprijsde artikelen en workshops).

Geniet van het mooie weer! M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol.


 

Reacties

Populaire posts