Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met hippie- sieraden- en verloting nieuws

 

Vandaag even een dagje eerder de nieuwsbrief als dat je gewend bent, omdat we zaterdag (morgen) met de kraam op het jaarlijkse hippiefeest staan.

De hele week stond in het teken van uitzoeken, bekijken, sorteren en inpakken in de kisten die ervoor zorgen dat alles heel overkomt en zonder dat bijvoorbeeld de lange kettingen helemaal in de knoop gaan zitten. Maar toch is er kans gezien om in de chaos de allernieuwste items die gemaakt waren eruit te pikken en deze hier te laten zien.

Het eerste model is een ketting waarvan je vast denkt 'die heb ik eerder gezien in de webshop' en dat klopt, was het niet dat deze allang verkocht was en er weer eentje gemaakt is die net even iets anders is. 


Dan een geheel andere ketting, de zogenaamde choker. Het materiaal is elastisch en zacht en zit daarom prettig om je hals. De opgenaaide pailletten maken het net een beetje 'strassig'! 


En dan zijn er ook weer wat dromenvangers bijgemaakt.

Degene die ik je laat zien zijn nu eens met kralen en dus een heel andere stijl dan je van me gewend bent. Echte bling bling en als je ze in het licht hangt twinkelen de kralen doordat er verscheidene tussen hangen met AB glans! Deze staan nog niet in de webshop, maar worden volgende week voor €49,95 geplaatst!

Er zijn trouwens ook nog dreamcatchers in de oude stijl gemaakt, maar die foto's hou je tegoed omdat ze nog gemaakt moeten worden en dit pas na het hippiefeest kan.

  


Nog niet alle lint armbandjes zijn geplaatst, maar er zit schot in!

Er zijn er zelfs die al verkocht zijn voordat ze in de webshop geplaatst konden worden. Het restant zal ergens volgende week geplaats worden en dan is het klaar en staan alle modelletjes die ik de afgelopen weken gemaakt heb in de shop.

   

Als laatste nog even een armbandje van kleine houten kralen en die ik zelf geschilderd heb.

Met de kleine facet geslepen glas rondellen wordt het direct apart en het olifantje van keramiek met bedeltjes maken het plaatje helemaal compleet en heb je een armbandje om je pols hangen die fijntjes aandoet!


En last but not least de aankondiging van het hippiefeest van aankomende zaterdag. Het thuisfront is weer zo lief geweest om thuis te blijven zodat wij met de kraam op pad kunnen gaan en we hebben er toch een zin in zeg!!!

Je kunt trouwens gewoon je bestellingen zoals je gewend was plaatsen. Bestellingen die vandaag voor 16.00 uur geplaatst worden en waarvan de betaling ook nog eens op tijd binnen is, worden vandaag nog verstuurd.   

Met onderstaande afbeelding kun je ons trouwens vinden op Google, Facebook, Twitter en andere platforms. En een leuk weetje... als je op het plaatje klikt gaan er wat dingen bewegen.

 

En wil je een kortingscode?

Deze week is dat de code hippie en hiermee krijg je t/m zondagavond 26-6-'22, 10% korting op al je (hippe) sieraden aankopen!

*

En dan gaan we naar het eind van het tweede kwartaal van dit jaar en dat betekend dat in de nieuwsbrief van volgende week de winnaar bekend gemaakt gaat worden van de kwartaalverloting! Dus hou de volgende nieuwsbrief in de gaten of je erbij zit!

Fijn weekend en m.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol



Reacties

Populaire posts