Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met vakantienieuws en meer...


De eerste nieuwsbrief na de vakantie van Atelier Hobbekol is weer een feit!

We zijn weer behoorlijk uitgerust teruggekomen en kunnen er weer even tegenaan en dat brengt meteen weer nieuwe inspiratie, wat je kunt zien bij onderstaande oorbellen

Het zijn allemaal oorbellen in Ibiza style, die prima zijn te dragen voor als je naar een beach party gaat, deze bij je outfit passen die je voor deze zomer had aangeschaft, of gewoon zomaar... omdat je ze zo leuk vindt!

En dan brengt vakantie ook achterstand met zich mee!

Een heleboel sieraden en meer die je via de nieuwsbrieven al langs had zien komen, moeten nog steeds in de webshop geplaatst worden zoals onderstaand armbandje met zelf beschilderde houten kraaltjes en een schattig keramiek olifantje.

Of deze dromenvangers die eens helemaal anders zijn als wat ik normaal maak. Er is trouwens nieuw materiaal ingekocht voor vergelijkbare dromenvangers, maar waar de bling bling vanaf spat! Maar die worden de komende weken gemaakt.

Je kunt alle nieuwe sieraden en dromenvangers a.s. week in de webshop vinden.

  

En wat doet Hobbekol als ze op vakantie is...?

Natúúrlijk kwastjes maken voor de Ibiza sieraden, zoals de kettingen en armbanden en hieronder zie je ze alweer in najaarskleuren, want ook dat zit er weer aan te komen na deze zomer...

En wat hebben we weer genoten van alle zee aanzichten...

Het is iedere keer weer anders, maar ik wilde jullie deze mooie foto niet onthouden....

 

En onze hondjes?

Ook die hebben genoten van het rennen en spelen met andere honden op het strand, om vervolgens daarna nat en al op het zand uit te rusten, zodat ze er daarna behóórlijk smerig uitzien!

Maar hé... da's als hond pas vakantie vieren! 

Fijn weekend!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol.



 

Reacties

Populaire posts