Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met de nieuwste trend en...vakantienieuws!


Als je van vakantie terugkomt heb je uiteraard achterstand met de webshop! Er liggen opdrachten te wachten en orders die verstuurd moeten worden en gistermiddag was het pas weer helemaal 'bij'! Toch zijn er voor die tijd sieraden gemaakt die nog niet 'het daglicht van de webshop hadden gezien' en dat was ook het geval bij onderstaande Bohemian ketting.

Een lang model in turquoise en bruin, die nu heel goed gedragen kan worden, maar die ook in het najaar en de winter niet om je hals zou misstaan, vanwege de gematigde kleuren.  

*

En dan is daar ineens onverwachts en snel een trend gekomen! Zag je de tubekralen eerder mondjesmaat voorbij komen... ineens is het een vreselijk grote trend geworden, de armbanden met tubekralen!

Je kunt werkelijk oneindig veel varianten maken met deze vrolijke en leuke kralen! Ze zijn op het internet rond de 8 euro tot zo'n (vreselijk dure) 20 euro te koop! Maar dat gaan we niet doen hoor! Bij ons in de webshop zitten ze allemaal nog onder de tien euro en deze armbanden staan dan ook vanaf €7,95 in de webshop geplaatst!  

 

Dan gaan we met onderstaande oorbellen/creolen al een beetje naar het najaar.

De trend Delftsblauw spiekt ook stiekem om het hoekje en ik vind deze kralen toch altijd zo mooi... echt Hollands!

En er was ook weer een leuke opdracht tussendoor en dit keer van 'de zus van Hobbekol'!

Bij haar Desiqual tas, wilde ze bijpassende tassels of tashangers hebben.

En dit zijn ze geworden!

Lekker vol... maar dat voordeel heb je als je zus sieraden maakt! Hahahahaha.

 

En nu ik met alles 'bij' ben ga ik ervoor zorgen dat ik weer 'achter ga lopen'! Ik durf het haast niet meer te zeggen maar.... we gaan weer op vakantie!  

'Mijn ega' had onverwachts nog een paar weekjes extra vakantie en dat gebruiken we om nogmaals naar de zee te verdwijnen! Dus dat wordt 'thuiswerken' in een wel heel relaxte  omgeving!

Het thuisfront is weer zo lief geweest om op huis en haard te willen passen en daarom kunnen wij even een paar daagjes gaan relaxen. Bestellingen kunnen gewoon worden geplaatst, maar worden vanaf vrijdag 12 augustus weer verstuurd!

Om het wachten wat te verzachten krijg je vanaf dinsdag 2 tot donderdag 11 augustus met de kortingscode relaxen, 10% korting op al je aankopen!

Lukt het niet, stuur dan even een berichtje via de contactpagina of mail naar: info@atelierhobbekol.nl en we proberen je op afstand te helpen.

Dan wens ik iedereen een fijn weekend en de volgende nieuwsbrief komt vanaf Callantsoog!

Met vriendelijke groeten namens Gerda van Atelier Hobbekol 

 

 

  

Reacties

Populaire posts