Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met trouwnieuws, herfst sieraden en een verloting!


Deze week gaan we met de nieuwsbrief nog even door met de trouw- of bruidssieradenEr zijn sierlijke armbandjes gemaakt die met een magneetslotje sluiten, wel zo gemakkelijk!

Op de eerste foto zie je een armband met een Tsjechische Hawaiiaanse glazen bloemkraal die je op dit moment regelmatig in het modebeeld ziet. Ik ben helemaal weg van deze kralen en vanaf nu zijn er ook acryl Hawaiiaanse bloemkralen in herfstkleuren in de webshop te koop!

Dan nog een paar trouwoorbellen voor de bruid die je prima met bovenstaande armbandjes kunt matchen! 

Je hebt het trouwens vast al gezien dat de pagina bruids- trouwsieraden vanaf nu onderverdeeld is in aparte rubrieken, zo heb je: TrouwarmbandenTrouwoorbellenTrouwringenTrouwkettingen en TrouwbenodigdhedenDit om het wat rustiger en gemakkelijker te maken om het bruidssieraad te vinden wat je zoekt!

~*~

Dan beginnen bij mij de herfstkriebels al te komen...

Hieronder zie je dat er op een avond van de afgelopen week druk gefreubeld werd met de kleuren groen en zacht oranje. Er zijn allerlei materialen in de armband gebruikt en deze is afgewerkt met brons.

En dit is het resultaat!

Ik ben er helemaal happy mee en deze armband kun je uiteraard al in de webshop vinden door op de foto te klikken.

~*~

Dan als laatste nieuw gemaakte items, een wikkel armband van rondleer in zalm en turquoise en deze wordt 2x om de pols gewikkeld.

Ook een armband die het stempel herfst of najaar verdiend!

~*~

Dan als laatste een paar oorbelletjes in vrolijke herfstkleuren.

Ennn... ik ga ze verloten onder de vaste nieuwsbrieflezers die kunnen zeggen waar de acryl Hawaiiaanse bloemkralen in herfstkleuren in verwerkt zitten. Je kunt je reactie via een mailbericht naar info@atelierhobbekol.nl sturen. Onder alle goede inzenders wordt het paar oorbelletjes verloot.

Heb je je nog niet ingeschreven voor de nieuwsbrief/newsletter, maar wil je wel mee loten voor de oorbelletjes? Meld je dan onderaan deze nieuwsbrief snel aan voor de gratis nieuwsbrief! Het is zoals gezegd kosteloos en je kunt je onder iedere nieuwsbrief weer afmelden.

En nu genieten van deze zomer die zo lang aanhoudt!

Fijn weekend!

M.v.g. namens Gerda van Atelier Hobbekol. 




 

Reacties

Populaire posts