Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met gratis herfsthangertje en kleurenkaart 2022/23...


We moeten er dan toch aan geloven... de herfst heeft echt zijn intrede gedaan en de avonden en nachten beginnen ook al kouder te worden! Bah...niets aan en onze overkapping die na een half jaar zwoegen bijna klaar is, moet helaas wachten tot volgend jaar tot we hem in kunnen wijden.

Maar er zijn gelukkig toch ook nog mooie dagen hoor! Het zonnetje voelt nog steeds lekker warm aan en dat is voor de bruidjes onder ons natuurlijk mooi meegenomen!

Hieronder een paar oorstekers die je op je trouwdag kunt dragen. Allemaal glas en acryl parels vermengd met glas rocailles, maken dat dit setje er feestelijk uitziet. Natuurlijk kun je ze ook dragen 'als je toevallig net naar dat feestje van de bruid gaat'! 

~*~

En dan gaan we ook dit keer weer even verder met DÉ trend van dit moment, namelijk de tubes armbanden en dit keer heb ik de herfst er voorzichtig in laten sluipen, vanwege de gematigde tinten. Ze zijn op elastiek geregen en dus lekker makkelijk te dragen!

Ik heb ze gemaakt met tinten die in de kleurenkaart van aanstaande herfst 2022 en winter 2023 voor komen. Meer hierover verderop in de nieuwsbrief.

~*~

Dan wil ik even de aandacht vestigen op een korte ketting, waarbij je de kralen op dit moment ook veel in het modebeeld ziet terugkomen... de Lampwork kralen. Het zijn wat duurdere kralen om in te kopen, maar de één is nog mooier als de andere! Ze zijn er in veel varianten en het lijkt wel of er binnenin iedere kraal complete schilderijtjes zitten!

Onderstaand model kun je in de rubriek Bruidssieraden/Trouwsieraden/trouwkettingen vinden, maar uiteraard kun je deze ook prima dragen zonder dat je gaat trouwen.

~*~

En dan is er steeds meer bekend wat de modekleuren voor najaar 2022/winter 2023 worden. Onderstaand kleurenschema laat dit seizoen warme kleuren zien, waarbij ook een paar felle kleuren niet ontbreken!

De hoofkleuren zijn:

-violet tinten: van helder roze tot licht paarse tinten.

-lava tinten: oranje/rood, vurig rood en 'gesmolten lava', een paars/bruine tint wat haast aubergine is.

-Mocca bruine tinten: de lichte en donkere varianten op deze kleur bruin.

-Amazone tinten: de naam zegt het al een beetje... diepgroen, mosgroen, olijfgroen, kortom de tinten groen die in de natuur zitten.

-Diepblauwe tinten: deze tinten doen denken aan een diepblauwe avondlucht.

Verder zijn er weer wat beige, roomwitte en grijze tinten te zien, die je overal bij kunt combineren.

Ik heb het gemakkelijk voor je gemaakt, want de kleurenkaart is onderin de homepage van de webshop van Atelier Hobbekol geplaatst en blijft daar staan tot volgend voorjaar, als er weer de nieuwe lente kleurenkaart gaat komen.  Zodat je er iedere keer naar kunt kijken als je deze nodig hebt om weer een nieuwe outfit of bijpassende sieraden te gaan shoppen.

Gemak dient de mens!   

En dat was het alweer voor deze nieuwsbrief.

Buiten het bijpassende presentje wat je iedere week bij je bestelling kunt krijgen, doe ik er voor de vaste nieuwsbrief lezers deze week een klein herfsthangertje bij.

Gewoon om de herfst te verwelkomen!

Een fijn weekend gewenst namens, Gerda van Atelier Hobbekol!



 

Reacties

Populaire posts