Nieuwsbrief van Sieraden Atelier Hobbekol met herfst sieraden en GRATIS herfsthangertje!


Herfst, herfst, herfst....

De herfst (en de regen) zit in de lucht en dus ook de sieraden die de afgelopen week gemaakt zijn en de hoofdkleuren die daarbij horen zijn (warm) oranje, bruin, groen en rood.

Deze kleuren zijn allemaal terug te vinden in onderstaande sieraden en het eerste model is een armband die geknoopt is op chamballa koord waarbij alleen maar glaskralen gebruikt zijn. Om nou het herfstgevoel wat meer naar voren te halen is deze armband afgewerkt met bronskleurige materialen waaronder een kapittelsluiting. 

De volgende armband is eigenlijk hetzelfde verhaal, maar is nu afgewerkt met goudkleurige materialen en sluit met een groot karabijnslot.

~*~

Dan ook nog even kettingset in herfstkleuren en deze bestaat uit twee kettinkjes.

De kortste ketting is van Miyuki beads en daar heb ik een hanger aan gemaakt wat bestaat uit Cloisonne kralen en een facet geslepen glasdruppel.

Het tweede minimalistische kettinkje bestaat uit een rvs kettinkje, waaraan kleine facet geslepen glas bicones hangen en als blikvanger heb ik een facet geslepen glas bicone gebruikt! De hoofdkleuren van deze ketting zijn groen, zalm en kobaltblauw.

Deze kettinkjes zijn ook los van elkaar te koop en je kunt dit via info@atelierhobbekol.nl aangeven en dan verzorg ik het verder voor je.

~*~

Wist je trouwens dat je je gekochte of bestelde artikelen feestelijk (en kosteloos) door ons naar iemand anders kunt laten versturen? Je betaald alleen de gebruikelijke verzendkosten die je anders ook betaald en de rest nemen wij voor onze rekening!

Een leuke verrassing die altijd erg gewaardeerd wordt!

Kijk eens op de pagina gratis verzendservice voor meer informatie!  

~*~ 

En de actie van deze week is een klein herfst hangertje.

Tot en met vrijdag 21 oktober krijgen alle trouwe nieuwsbrieflezers deze GRATIS bij hun bestelling en ook nog eens bovenop het gebruikelijke presentje, zo'n hangertje! En voor diegenen die ook zo'n herfst hangertje bij hun pakje in willen vinden, maar nog niet ingeschreven staan voor de nieuwsbrief... meld je snel aan en je ontvangt bij je bestelling ook zo'n leuk extraatje!

Fijn weekend, namens Gerda van Atelier Hobbekol. 

 

 

 



 

Reacties

Populaire posts